Annonce
Ugeavisen Ølgod

Rideklubben i Ansager får penge til udvidelse af ridehal

Josefine nyder det gode vejr på ryggen af ponyen Sandra, imens hun får overdraget 10.000 kr. af Kristian Holmboe, filialchef i Sydbank i Ølgod. Til venstre er det Martha Herold Voss, underviser på rideskolen. Pressebillede
Annonce

Ansager: Rideklubben Ansager har haft travlt de seneste år. Efter at have flyttet klubben til en anden ejendom, har ærmerne i dén grad været smøget op og der er blevet knoklet igennem for at lave helt nye faciliteter.

Det arbejde fortsætter. Turen er nu kommet til at udvide den indendørs ridehal, så den kan benyttes til større stævner og arrangementer.

I den forbindelse har rideklubben modtaget en donation på 10.000 kr. fra Sydbank Fonden. Pengene bliver anvendt til at jævne jorden, så hallen kan forlænges og være helt plan.

Rikke Moltesen Petersen fra RIKA udtaler, at meget af arbejdet med at etablere de forskellige faciliteter, foregår ved frivillig arbejdskraft.

- Uden alle de frivillige, der har hjulpet, ville vi slet ikke være kommet så langt, som vi er lige nu. Der er stadig mange og store projekter på tegnebrættet, men vi har masser af gåpåmod og glæder os til, at vi en dag kan invitere til indvielse af vores nye hjem, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Annonce