Annonce
Ugeavisen Ølgod

Så skal der stemmes: Hvem af disse seks kandidater skal have Hodde-Tistrup Prisen 2021?

Carsten Mortensen vandt Hodde-Tistrup Prisen 2020 og ses her, da han fik overrakt blomster og pokal. PR-foto
Det er snart tid til at uddele Hodde-Tistrup Prisen 2021. Seks kandidater er fundet, og i år er det borgerne, der bestemmer, hvem der skal have prisen.

Tistrup: I år er det borgerne, som med deres stemmer beslutter, hvem der skal modtage Hodde-Tistrup Prisen 2021.

Derfor får du her de seks indstillede kandidater præsenteret, så du kan give din mening til kende.

Det plejer at være en jury, der beslutter, men i år skulle være anderledes:

- Vi vil gerne have, at borgerne er med til at bestemme, fordi det handler om nogle, der gør en forskel i deres samfund. Det kan være de synlige og de mindre synlige. På denne her måde kan vi få så bred en opbakning som muligt, siger Torben Haahr, som er tovholder for Hodde-Tistrup Hallen.

Selv om corona har rykket lidt rundt på prisuddelingen, så har det aldrig været i spil, at prisen skulle droppes i år:

- Det er vigtigt, vi belønner de borgere, der gør en kæmpe indsats, siger Torben Haahr.

Ugeavisen Ølgod-Tistrup-Ansager-Helle er gået med i kåringen, som Hodde-Tistrup Hallen står for. Lokalt engagement fortjener al den opmærksomhed, det kan få, og det vil vi gerne bakke op som lokalt medie.

Stemmerne skal gives nu, så kåringen kan offentliggøres den 24. marts.

Din stemme kan du gøre gældende via mailen post@hthallen.dk senest søndag den 21. marts.

Vi håber på rigtig stor stemmelyst.

1 Dorthe Eskildsen

Dorthe Eskildsen. Arkivfoto: Tatjana Johnsson

Indstillingen lyder

Dorthe er den stille og energiske type, som altid bidrager til fællesskabet, uden at nogen rigtigt lægger mærke til det.

Dorthe har bidraget i minitri-udvalget, indendørsudvalget i Tistrup Boldklub, instruktør i Trim og er altid klar som frivillig hjælper.

Dorthe er en dejlig, positiv og vedholdende ildsjæl, som altid er klar med en hjælpende hånd. Er stadig aktiv i indeudvalg, efter børnene er stoppet. Sød, meget vellidt og smilende.

2 Tonni Storm Nikolajsen

Tonni Storm Nikolajsen. Privatfoto

Indstillingen lyder

Tonni er utrolig energisk og giver meget til fællesskabet:

Spinning instruktør, har lavet Tistrupby.dk, er ivrig fotograf til gavn og glæde, laver seniorfitness i Trim.

Har lavet oversigt over vandreture i Hodde-Tistrup, laver fælles gåture for områdets borgere.

Tonni er en frivillig ildsjæl, som er både opfindsom og energisk - til stor værdi for fællesskabet.

3 Tistrup Skole

Tistrup Skole. Arkivfoto: John Randeris

Uddrag af indstillingen

Jeg vil gerne indstille Tistrup Skole, både SFO, almenområdet og Labyrinten, hvor elever, lærere, pædagoger og alle ansatte har skullet levere som normalt, men under nogle meget unormale rammer og vilkår.

I det seneste år har jeg iagttaget mine kolleger, som tager sig af undervisning og pasning på Trane Skole, afdeling Tistrup. Alle fortjener ros og opmærksomhed for den ekstraordinære indsats, de har ydet og stadig yder i en hverdag, som er totalt anderledes.

Mine kolleger har hentet alle deres kreative evner, sammen med deres erfaring og troen på at ting kan lykkes, og sat det sammen til en ny form for skole. Børnene undervises online, de fremlægger online, de holder fastelavn sammen med deres lærer online, og de holder bagedyst online. Der skal altså noget energi til at holde gang i skærmene nu i over to måneder!

Gør de ikke bare deres arbejde? Jo, men sandelig under meget specielle og krævende vilkår. På skolen gør vi, hvad vi kan for at holde rent og holde afstand. Det kan alligevel være en overvindelse at møde op, at skulle være sammen med mange andre og kunne håndtere sin egen og andres bekymringer. Der er blevet sat flere rekorder i at være omstillingsparat, rummelig og i at huske JA-hatten.

Derfor vil jeg opfordre til at anerkende byens skole med prisen i år.

4 Ronnie Josefsen

Ronnie Josefsen. Arkivfoto: Morten Nielsen

Uddrag af indstillingen

Jeg synes, Ronnie Josefsen, Dagli Brugsen Tistrup, fortjener Hodde-Tistrup Prisen 2021.

Ronnie er en ildsjæl. Man mærker tydeligt, at han brænder for sit arbejde, og hans engagement smitter af på kunderne og hans ansatte.

Han er et energibundt – altid i vigør - glad og smilende. Hans store synlighed i butikken sætter vi alle meget pris på.

Han er ”helt nede på jorden”, og det kan vi kunder lide. Han favner alle og tager sig tid til at snakke. Han er meget hjælpsom - ser muligheder frem for begrænsninger – han har ”JA hatten” på. Han har tit sponsoreret ting til forskellige tiltag i byen. Jeg har personligt oplevet hans hjælpsomhed, da vi har lavet en aftale om, at mine kunder må afhente deres køb i Dagli'Brugsen efter mine liveshows på Facebook. Det har været en kæmpe hjælp for mig og har måske givet lidt mersalg til ham.

Han har sig en meget dygtig og kompetent medarbejderstab, og man mærker tydeligt deres arbejdsglæde.

Han har en sponsoraftale med Tistrup Boldklub og THGU, hvor medlemmerne støtter klubben/foreningen med 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof.

Alt i alt en mand med mange jern i ilden - en person, der gør det fantastisk for vores lille by. Det betyder alt for midtbyen med en Dagli'Brugs, som vi andre butikker kan “læne” os op ad.

5 Hans Strebel

Hans Strebel. Privatfoto

Indstillingen lyder

Jeg synes, Hans Strebel skal have Hodde-Tistrup Prisen. Man kan plukke en buket blomster/jordbær på hans hjørnegrund ved kirken. Bare det at gå forbi og nyde blomsterfloret når man ved, hvor meget arbejde der er med at få georginer i jorden om foråret og op igen i efteråret og have dem opbevaret om vinteren. Han gør et kæmpe arbejde for et smukt hjørne af Tistrup.

6 Erik Pallesen

Erik Pallesen, Tistrup Krocketklub. Arkivfoto: Henrik Cramon

Indstillingen lyder

I år synes jeg, formanden for Tistrup Krocketklub, Erik Pallesen, fortjener prisen.

Han har været formand siden 2014.

Klubben har eksisteret siden 1983, der har været rigtig mange gode formænd og bestyrelser, men den, der er nu, er noget helt særligt.

Bestyrelsen med formanden i spidsen sætter gang i mange ting. Erik skåner aldrig sig selv, han går altid foran, hvad enten det er i køkkenet, på banen eller ved computeren.

Der bliver arrangeret mange krockettræf. Der bliver spillet året rundt, sågar om vinteren er der krocketkampe mellem Tistrup og Horne hver tirsdag.

Tistrup har også spillere med på Rømø til strandkrocket, og der bliver spillet om Danmarksmesterskab. Tistrup Krocketklub er altid repræsenteret.

Klubben holder til på Hornevej 2. Der bliver spillet søndag formiddag og onsdag eftermiddag/aften, det er faste spilledage. Men der kan spilles krocket 365 dage om året, det samme gælder krolf.

Det sociale har høj prioritet. Bestyrelsen har arbejdet med klubhuset, så det fremtræder rigtig pænt og hyggeligt. Huset er udvidet, nye vinduer, nye borde og stole er der kommet til, og der er blevet malet.

Endvidere har Erik stået for oprettelsen af klubbens hjemmeside, hvor alle relevante oplysninger fremgår.

Så formand og bestyrelse supplerer hinanden rigtig godt og fortjener et skulderklap i form af Hodde-Tistrup Prisen 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce