Annonce
Ugeavisen Ølgod

Scenen er sat i bymanegen til Late Night i Ølgod: Temaet er cirkus

Cirkustemaet til Late Night skal nok tiltrække nogle børnefamilier. Her er det Erhvervsudviklingschef i Ølgod, Kirstine Faber Krog, der giver den gas. PR Foto
Som noget nyt er handelstemaet slet og ret cirkus i ordets bredeste forstand til Late Night i Ølgod, hvor byens butikker og institutioner lige fra skolen til den lokale teaterforening og biblioteket, står klar i kulissen med vidt forskellige indslag.
Annonce

Ølgod: Cirkus kommer til byen. Ikke helt som det plejer med dresserede dyr i savmuldsmanege i et rødstribet telt, men som et anderledes handelstema med fuldt skrald på til Late Night i Ølgod 28. august. Her kan man udover gode tilbud i butikkerne blandt andet opleve et stort cirkusoptog, bugtaleri, jongleren med knive, ildshow, en hovedløs selfiemand og i spandevis af lyserød candyfloss.


Gør cirkus Late Night ekstra festlig. Kom udklædt, så er der gratis candyfloss.

Kirstine Faber Krog


- Vi er jo stadig begrænsede af forsamlingsforbuddet og Covid-19, derfor er det en god ide at tjekke programmet med diverse tidspunkter for optræden, siger Kirsten Faber Krog og tilføjer:

- Gadeartisterne er instruerede i at gå videre, hvis for mange mennesker klumper sig sammen på et sted i byen.

Cirkus Late Nights ildshows finale

Rosinen i pølseenden til Late Night i Ølgod er to gange ildshow, hvor der bliver jongleret klokken 21 og 21.20 ved Pagoden på Torvet i Ølgod.

Bemærk: Forsamlingsforbuddet i forbindelse med Covid-19 pandemien overholdes. Alle skal respektere indhegningen på torvet, og kun gå ind der, hvor der står en person og tæller.

Fuldt program på Facebooksiden: Cirkus late night

Med på programmet denne gang er både den lokale teaterforening Drabanterne og Ølgod Skole, hvor henved 70 børn i 4. og 5. klasse deltager udklædte i et cirkusoptog.

Erhvervsudviklingschef i Ølgod, Kirstine Faber Krog, går all in med cirkustema til Late Night i Ølgod sammen med både butikker og institutioner. Der er lokalt teatergøgl på programmet, børnecirkusoptog med skolen og cirkus banko i butikkene. PR-Foto

- Er man udklædt i et cirkustema, er der gratis candyfloss til alle, siger Kirstine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce