Annonce
Ugeavisen Ølgod

Sejrstogt til Amager: Lille vestjysk klub fik andenpladsen i volleyligaens grundspil

Jonas Foldager og holdet slog den optimitiske tone an ved afgang til Amager søndag morgen. Foto: Morten Nielsen
Med en andenplads i grundspillet har Nordenskov cementeret sin position i toppen af dansk volleyball. Klubben besejrede søndag Amager - på udebane.
Annonce

Nordenskov: Det er et flot grundspil, som Nordenskov UIF Elitevolley netop har rundet af. Søndag spillede Nordenskov den sidste kamp i grundspillet i landets bedste række, volleyligaen. Det var en kamp på udebane mod Amager Volleyball Klub. Med en sejr kunne Nordenskov sikre sig andenpladsen i ligaens grundspil. Og vestjyderne fik netop en sejr. 3-1 blev kampens resultat i Nordenskovs favør

En af spillerne, der tog tidligt af sted fra Helle Hallen, var Jonas Foldager. Bussen kørte klokken 08.00 søndag - en halv time tidligere end planlagt på grund af blæsevejret.

Jonas nævner, at grunden til, at Nordenskov har klaret sig rigtig godt i denne sæson skyldes en stabil spillertrup uden så mange udskiftninger. En stor del af spillerne på holdet er fra lokalområdet, og de er spillet sammen. Holdet er ikke længere så afhængig af udenlandske spillere, der kun bliver i kort tid.

Sidste år fik Nordenskov en syvendeplads i grundspillet, hvilket også rakte til en plads i slutspillet. Flot præstation dengang af Nordenskov, der var oprykker til landets bedste række i sæsonen 2018/2019.

Andenpladsen giver os en langt bedre position, når det kommer til udgangspunktet i kvartfinalerne.

Jakob Møller, sportschef

Annonce

Cementerer sin position i toppen

Med andenpladsen i år cementerer Nordenskov sin position i toppen af dansk volleyball.

- Der er temmelig stor forskel på andenpladsen i ligaen og så pladserne under, siger Jakob Møller, der er sportschef i Nordenskov.

- Andenpladsen giver os en langt bedre position, når det kommer til udgangspunktet i kvartfinalerne, pointerer Jakob Møller.

Nordenskov volley var dog sikret en kvartfinaleplads i slutspillet uanset udfaldet mod Amager, men der er stor forskel på eventuelle modstandere, man trækker som nummer to eller på placeringerne under. Nu slipper Nordenskov for klubberne fra top seks i første omgang.

Desuden sikrer andenpladsen flere hjemmebanekampe i slutspillet.

Bussen måtte køre tidligt på grund af blæst. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce