Annonce
Ugeavisen Ølgod

Simon er tilbage på sin gamle skole

Hanna Boesenbæk og Simon Sommer er begge pædagoger på friskolen, hvor SFO'en blandt andet holder til i denne have. Foto: Karina Øhlenschlæger

Den 1. februar begyndte Simon Sommer sit nye job som pædagog på Skovlund Friskole, hvor han blandt andet skal være i SFO'en.

Annonce

Skovlund: 28-årige Simon Sommer bor lidt uden for Skovlund, hvor han er vokset op og har gået i skole. Siden er skolen blevet til en friskole, og Simon Sommer blev færdig som pædagog for tre år siden - nu vender han tilbage som ansat.

- Jeg føler, det er et helt nyt sted. Dengang var SFO'en i børnehuset, fortæller han, der som pædagog skal arbejde en del i netop SFO'en, men også indgå som underviser for de yngste.

Det er blandt andet muligheden for at komme til at arbejde lidt tættere på beslutningerne og få mere indflydelse på arbejdet, der er årsagen til, at Simon Sommer har søgt til friskolen, da han kommer fra et job på en skole med 800 elever.

- Jeg ser frem til, at der er færre børn, fortæller han.

Der er sket så meget her - både på skolen og med mig

Simon Sommer, nyansat pædagog på Skovlund Friskole
Annonce

En familie

Hanna Boesenbæk er også pædagog på Skovlund Friskole og i SFO'en. Hun blev ansat sidste år i marts.

- Det er en stor familie. Man arbejder tæt sammen både med kollegerne og forældrene, og man kommer tæt på hinanden til alle arrangementerne, siger Hanna Boesenbæk og tilføjer, at forældrene også har en anden indflydelse, da friskolen er brugerbetalt.

Hun kender friskolelivet fra sin egen opvækst, hvor hun gik på friskole.

- Det er mindre og mere intimt, siger hun om fordelene.

I takt med at antallet af elever er vokset på skolen, er det samme sket i SFO'en, der nu tæller 42 børn.

- Vi bruger skolen meget i SFO'en, blandt andet hjemkundskab, sløjd og gymnastiksalen - det er rigtig fedt, vi har den mulighed, siger Hanna Boesenbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce