Annonce
Ugeavisen Ølgod

Sofashopping var det nye sort til cyber night i Ølgod

Din Tøjmand Henrik Jul Pedersen udfordrede sig selv på Cyber night i Ølgod. Foto: Tatjana Johnsson
Når krisen kradser, må man tænke i nye baner, og det har de gjort i Ølgod. Torsdag aften kunne man shoppe online lokalt og få råd om alverdens emner. Nemt og bekvemt hjemme fra stuen.
Annonce

Ølgod: Torsdag aften var der travlhed i æteren i Ølgod, hvor den sædvanlige sommer late night blev erstattet med et nyt fænomen - en sofashopping i cyber space med et program, der bød på lidt af hvert.

Facebook Statistik fra Ølgod Cyber Night

- Omkring 140-150 seere kontinuerligt.

- Nåede ud til 3982 personer.

- Facebooksiden "Ølgod Netop Nu" har i denne uge fået 27 flere følgere.

- Omkring 1.300 har klikket på opslaget.

- 1446 interaktioner.

- 123 reaktioner, kommentarer og delinger.

- Disse tal vil stige i takt med at folk ser videoen efterfølgende.

De enkelte forretninger - lige fra banker til tøj- og skobutikker, frisør, optiker, bager og den lokale el-butik - havde budt ind med indslag, der enten blev sendt live eller var båndet og lagt op på butikkernes egne Facebooksider.

- Jeg fik ideen til denne aktivitet, fordi jeg er med i et landsdækkende citychefnetværk, hvor flere andre handelsbyer har haft succes med en cyber night i coronatider, siger erhvervsudviklingschef i Ølgod, Kirstine Faber.

Til cyber night i Ølgod havde erhvervsudviklingschef Kirstine Faber indrettet sig med et studie i et hjørne af dametøjsbutikken Søs, hvor hun i løbet af aftenen sendte live på Facebooksiden Ølgod Netop Nu med folk i studiet. Blandt andre borgmester Erik Buhl og Fru Vestkær her. Foto: Tatjana Johnsson

Torsdag aften havde hun indrettet et studie hos dametøjsbutikken Søs. Her sendte hun live hele aftenen med blandt andet gæster i studiet deriblandt borgmester Erik Buhl.

Annonce

Stor opbakning og målbar succes

- Der har været fuld opbakning til arrangementet blandt byens butikker, og vi er spændte på at se, hvad der ligger af kommentarer og likes på de forskellige sider efter i aften, hvor vi efterfølgende nærlæser Facebook-statistikker. Der er flere målbare værktøjer at benytte for at finde ud af, hvad folk har kigget på og hvor længe, siger Kirstine Faber og tilføjer:

- Mange vil nok også gå ind dagene efter for at kigge og se diverse indslag.

Annonce

Mandestrip og lagkagesjov

Især en optagelse vil nok gå over i historien i Ølgod handelsliv, da Henrik Jul Pedersen, som har Henrik din Tøjmand, i et minimodeshow live fik sin debut som stripper. Hvor langt han nåede lag for lag, må stå hen i det uvisse, men Henrik Jul Pedersens optræden kan nok bedst betegnes som en teaser.

- Der skal da være lidt sjov i gaden, siger Henrik med et smil og fortsætter:

- Men det er første og garanteret også sidste gang, jeg vover mig ud i den slags offentligt.

Kenneth Sørensen vandt konkurrencen om, hvem der kunne spise en lagkage først i Ølgod Bageri. Det gjorde han på 2 minutter og 51 sekunder. Privatfoto
Kenneth Sørensen var blevet udfordret i lagkagespisnings-konkurrence af sin nabo Tom Legarth, der måtte se sig slået på flødeskumsstregen. Privatfoto

Et par naboer med en sød drilletand havde også udfordret hinanden til hvem af dem, der kunne spise en lagkage først nede i Ølgod Bageri. Det tog de to herrer Kenneth Sørensen og Tom Legarth lige under tre minutter, faktisk 2 minutter og 51 sekunder for den hurtigste, hvor vinderen blev Kenneth Sørensen.

Annonce

Fremtidsperspektiv og kyllingelort

Aftenens program bød på alt mellem himmel og jul, live chokoladesmagning, intro til kvindeformer i forhold til valg af tøj, hårtips, lån til nybyggeri og brug af din lokale håndværker, sommerens vine og kyllingeskidningsbingo, hvor man via mobilepay købte et nummer og måtte holde øje med, om den lille gule dunbolle sked på det købte nummer i løbet af aftenen.

Kyllingeskidningsbingo var et af mange sjove indslag til cyber night i Ølgod. Vælg et nummer ,og så er det bare at vente på, om kyllingerne efterlader noget på netop dit nummer. Privatfoto

- Coronakrisen har fået os til at tænke i nye baner, hvor vi måske kan bruge nyskabende tiltag permanent i fremtiden, siger Kirstine Faber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce