Annonce
Ugeavisen Ølgod

Sonja er som 71-årig afhængig af yoga, og har undervist i 30 år

Sonja Yndgaard (71) har undervist i yoga i 30 år, hun er afhængig af stræk og åndedrætsøvelser, og er en populær underviser på aftenskolerne, der bugner med yoga tilbud i mange varianter dette efterår. Foto: Tatjana Johnsson
Hun er et levende bevis på at yoga virker, og holder en kørende og i fuldt vigør
Annonce

Horne/Sig: Sonja Yndgaard (71) har undervist i yoga i 30 år, og har taget en yogauddannelse, mens hun var lærer og valget stod mellem videreuddannelse i enten håndarbejde eller yoga. Det blev det sidste, og det har Sonja aldrig fortrudt.

- Jeg var så heldig at opdage yogaens gavnlige virkninger i forbindelse med en graviditet allerede i 1972, hvor jeg skulle lære noget om åndedrættet. Dengang var der jo ikke fødselsforberedelse, som vi kender det i dag, siger Sonja Yndgaard med sit smittende smil og fortsætter:

- Først i 70'erne dyrkede vi også rigtig meget yoga. Vi sluttede faktisk ofte lange lærermøder af med lidt åndedrætsøvelser og udstræk sammen med kollegaerne.

- Yoga bliver hurtig en livsstil, når man mærker virkningen i krop og sind

Sonja Yndgaard, yogaunderviser med 30 års erfaring

Annonce

Afhængig

Sonja Yndgaard fortsatte med yoga, og har siden 1989 haft mange gode oplevelser som underviser, hvor hun har oplevet øvelsernes gavnlige effekt på tæt hold. Selv er hun fuldstændig afhængig af at få strakt sig ud og arbejdet med sit åndedræt flere gange om ugen.

Sonja Yndgaard underviser i hatha yoga i Varde og Thorstrup.

Sonja Yndgaard har levet et langt liv med yogaens gavnlige virkninger på daglig basis. Hun holder aldrig op med at dyrke yoga. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce