Annonce
Ugeavisen Ølgod

Sorte diamanter og surprise: Ølgods modekonge blev gift til pift, råb og dåb i kirken

Designer Soeren Le Schmidt fik sine tvillingesønner Mio og Marlon døbt lørdag 8. januar. Til stor overraskelse for gæsterne begyndte barnedåben med et bryllup, hvor Ølgod-designeren og kæresten Nikoline Skaarup sagde ja til hinanden. Nikoline, Marlon og Mio hedder nu Barfod Le Schmidt til efternavn, mens Søren beholder sit Le Schmidt. Foto: Kenneth Nguyen
Søren Le Schmidt og kæresten Nikoline Skaarup overraskede gæsterne ved deres tvillingers barnedåb. Hverken venner eller familie vidste noget.

Ølgod/København: Da Søren Le Schmidts tvillinger var to måneder gamle, var de med til modeshow, og de har netop været modeller i et af hans designsamarbejder.

Lørdag havde Ølgod-designeren og kæresten, Nikoline Skaarup, inviteret venner og familie til barnedåb i Marmorkirken i København, hvor sønnerne Marlon og Mio skulle have deres navne.

Se eller gense videoen herunder, hvor Soeren Le Schmidt fortæller om at være blevet far til tvillinger, og om hvordan han balancerer rollen som far med at være den mest succesrige danske designer.

Annonce

Før ceremonien overraskede parret dog gæsterne i kirken, da dåben begyndte med et bryllup.

- Vi havde lyst til at tage røven på venner og familie, så da vi alligevel skulle i kirken, kunne vi lige så godt slå det sammen og blive gift samtidig, siger Søren Le Schmidt, der er indehaver af designvirksomheden Soeren Le Schmidt i Strandgade i København.

En overraskelse blev det uden tvivl, og han fortæller, hvordan gæsterne hujede og piftede, da han sammen med Nikoline og sønnerne gik ind i kirken.

Ikke klassisk bryllup

Søren Le Schmidt friede til sin kæreste, Nikoline Skaarup, i begyndelsen af november sidste år under deres ferie på Dubai. Siden har de talt om, hvornår det rigtige tidspunkt for et bryllup ville være.

Det var ikke så bryllups-agtigt, men vi er faktisk slet ikke til det der med at slå på glasset og brudevals, så det ville vi gerne undgå og i stedet gøre det på vores måde.

Soeren Le Schmidt, designer

- En dag sad vi så og talte om, at drengenes dåb ville være den helt perfekte måde, når vi alligevel var samlet i en smuk kirke, fortæller Soeren Le Schmidt.

I galleriet herunder kan du se flere billeder af Søren Le Schmidt og Nikoline Barfod Le Schmidt sammen med deres sønner, Marlon og Mio, fra den begivenhedsrige lørdag.

Designer Soeren Le Schmidt fik sine tvillingesønner Mio og Marlon døbt lørdag 8. januar. Barnedåben udviklede sig til et bryllup med Nikoline Skaarup.

Det var oprindeligt meningen, at parret ville have holdt en stor fest efter bryllup og dåb, men på grund af corona kunne det ikke lade sig gøre. Derfor fik gæsterne et glas bobler ude foran kirken efter ceremonien, og senere samme aften fejrede Soeren og Nikoline dagen ved først at spise med familien og derefter at drikke drinks med nogle venner.

- Det var ikke så bryllups-agtigt, men vi er faktisk slet ikke til det der med at slå på glasset og brudevals, så det ville vi gerne undgå og i stedet gøre det på vores måde, forklarer Søren Le Schmidt og tilføjer:

- Vi ville gerne holde en fest for drengene. De skulle være i fokus, og så var det en ekstra gimmick, at vi blev gift.

Annonce

Sorte diamanter

Det mere utraditionelle kom også til udtryk i parrets påklædning. Nikoline Barfod Le Schmidt bar ikke en brudekjole, men var iført et hvidt jakkesæt med brede ben og åben ryg - naturligvis designet af brudgommen. Hun bar også et slør, som hang ned foran ansigtet, da hun gik op ad kirkegulvet.

Selv var Søren Le Schmidt klædt i et sort jakkesæt med hvidt revers, som var samme metervare som Nikolines hvide sæt.

Begge havde de fået lavet ringe i hvidguld med sorte diamanter.

Også drengenes tøj havde Søren selv designet. Her gik det sort/hvide tema igen, da drengenes navne var broderet med sorte bogstaver på ryggen af de hvide skjorter.

- Det virkede forkert at putte dem i en dåbskjole. Skjorterne kan de gemme til minde om deres dåb, siger Søren Le Schmidt.

Annonce
Ugeavisen Varde

Esbjergenser udstiller på kunstmuseet i Tistrup

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Annonce
Ugeavisen Varde

Mangel på medarbejdere: Pædagogernes formand fortæller om underbemandet personale, som skriger på hjælp i svær coronatid

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Landsformanden for OK klubberne glæder sig over det, der sker i Tistrup: - Det danner netværk blandt de ældre og hjælper dem ud af ensomheden

Ugeavisen Ølgod

Drabanterne har prøvet det før, så det klarer de helt sikkert

Ugeavisen Ølgod

Hoppe Lotte sender live på Facebook: - Jeg gør det, fordi jeg elsker det

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Ugeavisen Ølgod

Min Købmand deltager i ny komedieserie: Vil inspirere unge til at vælge en karrierevej som købmand

Ugeavisen Ølgod

Friluftsbadet forsvinder: -Det gør ondt at se, og der skal komme noget nyt i stedet for

Ugeavisen Ølgod

Vand- og varmepriser forbliver uændrede

Annonce