Annonce
Ugeavisen Ølgod

Spar penge og hjælp Ølgods forretninger igennem corona-krisen

Erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, Kirstine Faber Krog, med de nyudstedte værdibeviser. PR-foto
Ølgod Handel og Erhverv sætter mindst 750 værdibeviser til salg, der skal give forretningerne i byen et boost.
Annonce

Ølgod: Ved at købe et værdibevis for 400 kr. får du et værdibevis på 500 kr. at shoppe for i Ølgod. Værdibeviserne sælges efter først til mølle-princippet og sættes i salg fra mandag den 14. september, oplyser Ølgod Handel og Erhverv.

Idéen med værdibeviserne er at skabe salg i de forretninger, der er blevet hårdt ramt at cornakrisen, fortæller Kirstine Faber Krog, der er erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv.


Når vi smider 75.000 kr. i kampagnen, giver det en omsætning i butikkerne for 375.000 kr.

Kirstine Faber Krog, erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv.


- Når vi smider 75.000 kr. i kampagnen, giver det en omsætning i butikkerne for 375.000 kr. For at give et hurtigt boost i forretningernes salg, skal alle værdibeviser være indløst inden den 7. november, siger hun.

Ølgod Handel og Erhverv vil sætte mindst 750 værdibeviser til salg. Værdibeviserne må gerne bruges til at købe i forvejen nedsatte varer, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange værdibeviser man må købe.

Værdibevis i Ølgod

Der kan købes værdibevis til følgende forretninger:

Blomsterhjørnet

Din Tøjmand Henrik

Esta la Milla

Fru. Vestkær

Hotel Hjedding

Nørgaard Andersen Optik

SØS + SØS Sko

Woman Hairstyling

Rebus

Sportigan

Annonce

Økonomisk håndsrækning under corona-krisen

For at fordele pengene til dem, der har mest brug for den økonomiske hjælp, har forretningerne selv kunnet beslutte, om de vil være en del af projektet. Blandt andet har Rema1000 i byen ikke valgt at deltage.

- Coronakrisen har ikke påvirket vores omsætning, og derfor syntes jeg, det var bedre at takke nej, så pengene i stedet kunne gå til de forretninger, der har mere brug for det, fortæller Martin Opstrup Fuglsbjerg, der er købmand i Rema1000 samt formand for Ølgod Handel og Erhverv.

For at fordele pengene til dem, der har mest brug for den økonomiske hjælp, har forretningerne i Ølgod selv kunnet beslutte, om de vil være en del af projektet. PR-foto

Værdibeviserne sælges i butikken ved BR-EL på Jernbanegade 11 i Ølgod, hvor Ølgod Handel og Erhverv nu også har kontor.

I uge 38 kan værdibeviserne købes alle hverdage i tidsrummet 10.00-17.00. Er der flere værdibeviser tilbage i uge 39, sælges værdibeviserne i tidsrummet 13.00-17.00. Alle værdibeviser sælges efter først til mølle-princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce