Annonce
Ugeavisen Ølgod

Stor interesse for at efterfølge Thomas i kendt burgerbar: Der er begrundet håb om snarlig genåbning

Thomas Møbjerg Nielsen har drevet Spisehuset Pagoden i Ølgod i syv år. Han har skabt en ny forretning på det grundlag. Arkivfoto: Henrik Cramon
Thomas Møbjerg fik underlaget i sin nuværende forretning i Pagoden i Ølgod. Nu er en afløser i Pagoden ved at blive kørt i stilling.
Annonce

Ølgod: Siden december har det ikke været muligt at købe mad i Pagoden i Ølgod. Men det kan meget snart være ændret.

I syv år drev Thomas Møbjerg et spisested ved navn Spisehuset Pagoden i Ølgod, og det var en periode, som han var rigtig glad for. Spisehuset Pagoden har dannet underlaget for, at han nu har et firma med fire foodtrucks, som han kører ud med og laver mad på stedet.

Men Thomas Møbjerg opsagde alligevel lejemålet i Pagoden i slutningen af juni. Ikke fordi han var utilfreds, men fordi han ikke kunne nå til enighed med sit forsikringsselskab efter en brand i december, som reelt har holdt Spisehuset Pagoden lukket siden. Han opsagde lejemålet sidst i juni.

Det er organisationen Ølgod Handel og Erhverv, der står for udlejningen af grillen i Pagoden.

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog oplyser, at det går godt med interessen for at leje sig ind i Pagoden. Grillen med mere har været udbudt til leje i et par måneder.

Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Men der er meget seriøse forhandlinger med en potentiel lejer, oplyser Kirstine Faber Krog.


Men kontrakten er ikke underskrevet endnu.

Kirstine Faber Krog


- Men kontrakten er ikke underskrevet endnu, siger hun.

Der er også andre, der har vist interesse, oplyser Kirstine Faber Krog.

Annonce

Byens rum hører med

Det er så også et tilbud, der rummer mere end selve spisehuset. Pagoden rummer også Byens Rum med et offentligt toilet, som holdes åbent af Ølgod Handel og Erhverv. Organisationen holder desuden rent i området. Det er tilladt at spise sin mad fra Pagoden i Byens Rum.

Det var ikke Thomas Møbjerg, der etablerede grillen i Pagoden. Der havde været restauration i omtrent et år, da Thomas Møbjerg overtog.

Tidligere stod Pagoden i mange år på Torvet i Ølgod, uden at der var den store aktivitet i bygningen.

Thomas Møbjerg fik hæder i burger og hotdog-konkurrencer i sin tid i Pagoden.  Han driver i dag sin virksomhed med foodtrucks i en tidligere slagterbutik i Ølgods Storegade.

- Men jeg må sige, at Pagoden ligger meget centralt i Ølgod, siger Thomas Møbjerg om det at leje sig ind der.

Ekstra rengøring

Selv om Spisehuset er lukket, så er der åbent i Byens Rum og på det offentlige toilet i Pagoden på Torvet i Ølgod.

Corona kræver ekstra rengøring, men Ølgod Handel og Erhverv får derfor et ekstra tilskud fra Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce