Annonce
Ugeavisen Ølgod

Store og små svømmede over fire maraton i Ølgod Svømmehal

Aage Alstrup svømmede i alt 7.300 meter. Privatfoto: Tina Eg
Dagens rekord var på 7,3 kilometer, men mere end 150 svømmere bidrog til de mange kilometer i Ølgod Svømmehal på Den Store Svømmedag. Masser af frivillige sørgede for det praktiske.
Annonce

Ølgod: Over fire maraton-distancer blev tilbagelagt i vandet, da ØGU-svømning og Ølgod Svømmehal deltog i den landsdækkende "Den Store Svømmedag".

Dansk Svømmeunion holder hvert år på den første søndag i oktober "Den Store Svømmedag", hvor mange af landets svømmeklubber vælger at støtte op om arrangementet - og tilbyder små og store vandhunde at komme gratis i svømmehal.

I Ølgod Svømmehal blev det lille bassin blev brugt til leg og hygge for de små, mens det store bassin blev brugt til at svømme så langt som muligt.

De seks baner i det store bassin var gennem hele dagen bemandet af frivillige, som brugte deres fritid på at tælle baner for de svømmende deltagere. Derudover var der også frivillige livreddere og folk, der registrerede og uddelte af diplomer og frugt.

- Det er dejligt at se så mange støtte op om foreningslivet i Ølgod, lyder det fra Tina Eg, som sidder i Ølgod svømmeudvalg.

Alle seks baner blev bemandet af frivillige banetællere. Privatfoto: Tina Eg
Annonce

Næsten 18 kilometer blev svømmet

I Ølgod Svømmehal deltog 154 i arrangementet, hvor der blev svømmet næsten 180 kilometer - helt præcis 177.175 meter.

Længst svømmede Aage Alstrup med hele 7.300 meter. Nummer to blev Signe Guldager fra 3. a, der flot svømmede 6.050 meter.

ØGU-svømning holdt også en konkurrence, hvor det største hold vandt et gavekort byens pizzeria. Det vandt 3.a fra Ølgod Skole, som stillede med 29 svømmere, efterfulgt af svømmeholdet juniormotion, som deltog med 17 svømmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce