Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tid til forandring og nytænkning

Poul Rosendahl. Arkivfoto: Morten Nielsen
Annonce

Læserbrev: Vi er nu i den fase, hvor det er tid til forandring, og ikke mindst nytænkning i Agerbæk. Jeg håber, der er kommet rigtig mange høringssvar ind om den nye områdeplan for Agerbæk.

Jeg er godt klar over omkring tunnelen, at vandene skilles i Agerbæk. Skal tunnelen fjernes, eller skal den blive?

Min personlige mening er, at den skal fjernes, så vi kan få åbnet op indtil byen, og det gælder hele banetracéet. Jeg synes personligt, at vi skal arbejde med tanken om at forlænge Nørremarken over til Debelvej. Set i det lys er det jo oplagt, at det haster med at få nye byggegrunde til Agerbæk. Det er jo oplagt, at Varde Kommune i dens nye kommuneplan ligger det stykke areal ind overfor skolen, 8o, Agerbæk by.

En forlængelse af Nørremarken vil give en hurtig adgang ned i byen, eller ud mod Helle Hallen, fra den ende af byen. Det vil her ligeledes være oplagt at få cykelstien ud til Helle Hallen på tegnebrættet igen.

Eller er vi modige, vil et bud være at lave et nyt udstykningsområde i Agerbæk Syd mod Glejbjerg, som kommer til at danne rammen over mod Ålundevej.

Lad os nu vise, at vi kan stå sammen i Agerbæk – det vil klæde os. Så vi kan præsentere Agerbæk som et godt sted at bosætte sig.


Set i det lys er det jo oplagt, at det haster med at få nye byggegrunde til Agerbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce