Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tine fulgte sit hjerte til Ølgod

Tine Frølich har lige åbnet ny, grafisk virksomhed på hovegaden i Ølgod, der tilbyder de samme ydelser, som et mindre reklamebureau. Privatfoto
Her er hun startet op med nyt mini-reklamebureau på hovedgaden, hvor hun tilbyder grafisk arbejde. I øvrigt er hun fan af Jørgen Clevin.
Annonce

Ølgod: Kærlighed flytter bjerge, siges der. I hvert fald indtil man finder ud af, hvem der flytter nærmere til en fælles hverdag. I dette tilfælde blev det 49-årige grafiker Tine Frølich, der rykkede teltpælene op og flyttede til Ølgod i 2013 for at være tættere på sin kæreste.

Nu er hun aktuel som nystartet selvstændig i byen med egen grafisk reklamevirksomhed, Entergrafisk, der ligger på Storegade i Ølgod ved siden af køreskolen.

- Min kæreste Jesper har tre børn i Ølgod og er også selvstændig med sin lakeringsvirksomhed, så det lå ligesom i kortene, at jeg flyttede denne vej fra Aarhus, siger Tine Frølich.

Jeg boede i Aarhus og kendte ikke til Ølgod, før jeg mødte min kæreste, så da han spurgte, om jeg ville flytte hertil, spøgte jeg med, at det ville jeg kun, hvis der var en Matas, og det var der jo så, og så gik jeg i gang med at pakke ned.

Tine Frølich, ny grafiker i byen

Annonce

Netværk

Det er dog ikke en flytning, hun på nogen måde har haft det svært med.

- Jeg har ikke selv børn, så man kunne godt frygte, hvordan den del skulle gå, men Jesper har de sødeste børn, siger Tine Frølich og tilføjer:

- Håber ikke, det lyder for rosenrødt, men det er sandt. Overgangen med at få mit eget netværk opbygget og møde folk i byen er også gået som smurt.

- Jeg har blandt andet mødt nye mennesker, når vi er ude og spille golf i Ølgod, hvor vi af og til afslutter en dag på golfbanen med et besøg og en enkelt på for eksempel Bryghuset.

- Jeg synes, at Ølgod i forhold til sin størrelse har meget at byde på kulturelt og handelsmæssigt. Det er ikke svært at handle lokalt. Her er, hvad der skal være, siger hun.

Annonce

Jørgen Clevin

Tine Frølich har 25 års erfaring i reklamebranchen, hvor hun er uddannet grafiker på bureau.

- Jeg har altid tegnet og fortalt, som en anden Jørgen Clevin, ham er jeg for øvrigt stadig stor fan af. De unge i dag, der ser YouTube, synes sikkert, hans tegnetempo og fløjten er til at grine af.

Siden Tine Frølich flyttede til Ølgod for seks år siden, har hun kørt på job til Thyregod og til Esbjerg og Vejle, hvor hun i perioder har beskæftiget sig meget med emballagedesign.

- Jeg laver det hele og ser min virksomhed som et mindre reklamebureau. Det er sjovt at lave for eksempel nye logoer, hvor man fagligt skal sætte sig ind i helt nye verdener. I denne uge er jeg, som noget nyt, blevet præsenteret for terminologien rundstrik, siger hun og ler.

Det er dejligt med en tur i skoven, synes grafiker Tine Frølich, der ynder at dyrke udelivet i sin fritid - også på den lokale golfbane, hvor hun spiller sammen med sin mand. Privatfoto
Annonce

Kreativiteten blomstrer

Fremtiden ser lys ud.

- På grund af omstruktureringer, som man jo ynder at kalde spareplaner i dag, så kunne jeg ikke blive i mit sidste job i Vejle, men min daværende chef lagde kimen til min nye virksomhed ved at sige, at han gerne fremover ville bruge mig på timebasis. Så min gamle arbejdsplads blev min første faste kunde, og flere er kommet til.

- Jeg er lige nu i gang med en kreativ, lokal opgave for Allan Poulsen, ham der er kendt for at holde juleaftener for enlige og ensomme i Ølgod. I dette tilfælde drejer det sig om en støtteplakat til et arrangement for enlige forældre til februar.

Det er netop nærværet og fællesskabet, der giver Tine Frølich lyst til at gå på job i Ølgod hver dag, hvor hun er faldet rigtig godt til, selvom hun er århusianer af hjertet.

Foran sin nyåbnede grafiske virksomhed i Ølgod, Enter Grafisk, hvor Tine Frølich har kontor ved siden af køreskolen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce