Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tippen udvidet med skole og lejligheder

Per Rask Jensen klippede den røde snor, da udvidelsen af døgninstitutionen Tippen onsdag blev indviet. Foto: Martin Wilde

Onsdag blev en række nye lejligheder og en udvidelse af skolen på døgninstitutionen Tippen åbnet på fstlig vis.

Efter sigende var tårnet i Billund Lufthavn ikke orienteret. Sandsynligvis har flyvelederne heller ikke kunnet se dem. Men man ved jo aldrig.

Flere af de tilstedeværende bemærkede i hvert fald, at de forhåbentlig ikke forstyrrede flytrafikken, da mange hundrede balloner onsdag eftermiddag blev sendt til vejrs fra døgninstitutionen Tippen ved Kvie Sø. Her var ballonerne et af flere festlige indslag, da en udvidelse af Tippens skole samt indvielse af en række nybyggede lejligheder blev fejret – og en rød snor blev klippet over på bedste symbolske vis.

– Nu har vi bygningerne til den moderne døgninstituion. Som den eneste sted i landet kan forældrene også bo her – i hvert fald i perioder. Det er vi stolte af, sagde forstander Aksel Rask i sin tale:
– Vi har også fået nye lejligheder. Her kan børnene øve soig i at bo selv. Det er en færdighed, man skal lære, og det kan trænes i de små lejligheder.

Også Per Rask Jensen (V), formand for Varde Kommunes udvalg for børn og undervisning, frydede sig i sin tale over nybyggeriet, som han har fulgt tæt:
– Det har været en fornøjelse at se de unge mennesker følge håndværkerne. Nogle gange kan man blive i tvivl om, hvem der var håndværkere og hvem der var arbejdsdrenge.

Og så var det tid til at vide de nye lokaler frem, alt holdt i lyse farver. Udvidelsen af Tippen blev sat i gang 26. maj 2014. Rejsegildet blev holdt den 3. september sidste år.

Forstander Aksel Rask og udvalgsformand Per Rask Jensen holdt tale, da udvidelsen af døgninstitutionen Tippen onsdag blev indviet. Foto: Martin Wilde
Balloner blev sendt til vejr, da udvidelsen af døgninstitutionen Tippen onsdag blev indviet. Foto: Martin Wilde
Foto: Martin Wilde
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Veteranknallertklubben Stemplerne kører på nostalgi og hygge

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Butiksbombe i dansk landsby: Fåborg får en ny døgnåben containerkøbmand

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Seks fætre spiller på samme håndboldhold

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ildsjæl fra Starup fylder 60

Ugeavisen Varde

Orkesterklasse optræder med lokale big bands

Ugeavisen Ølgod

84-årige Olav blev træt af et bestemt syn i ældreboligerne: Nu har han lavet en opfindelse, der er gratis og pynter

Ugeavisen Varde

LAR i Nordenskov er også by-design

Ugeavisen Ølgod

Kunstner udsmykker Kirkehuset i Ølgod

Ugeavisen Ølgod

Når der går sport i kunsten

Annonce