Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tistrup Menighedsråd efterlyser flere borgere til valget

Tistrup Kirke ligger i den gamle del af Tistrup et stykke fra jernbanestationen. Menighedsrådet håber på, at nye kræfter vil være med til at forme sognearbejdets fremtid. Arkivfoto: John Randeris
Annonce

Tistrup: Tistrup Menighedsråd  holder menighedsrådsvalg i Sognehuset i Tistrup den 15. september klokken 19.00.

Til et tidligere orienteringsmøde afholdt den 13. august fortalte de nuværende menighedsrådsmedlemmer om aktiviteterne og foreningsarbejdet for de seneste fire år. Men der mødte kun to borgere op.

Derfor skriver menighedsrådet i Tistrup i en pressemeddelelse, at de håber på at se flere blandt sognets 1867 medlemmer af folkekirken til menighedsrådsvalget.

- Vi håber på, at I den 15. september har lyst til at møde op. Arbejdet i det nuværende menighedsråd er præget af en gensidig respekt for hinanden. Vi har et godt samarbejde, hvor vi, udover at være seriøse omkring arbejdet, også har det rart og sjovt, skriver menighedsrådsformand Ellen Højberg.

Menighedsrådet pointerer, at det er et interessant arbejde at være i menighedsrådet og dermed være med til at forme Tistrup Kirkes liv og vækst, og samarbejdet mellem nabosognene i Hodde, Thorstrup og Horne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce