Annonce
Ugeavisen Ølgod

To solister og Odense Blæserne til årets nytårskoncert i Ølgod

Tuva Semmingsen og Joachim Knop danner oså par privat. PR-foto
Annonce

Ølgod: Odense Blæserne med dirigent Jesper Rützou Rosenkilde i spidsen leverer tonerne til årets nytårskoncert i Ølgod, som Lions Ølgod står som arrangør af. Med sig har de solisterne Tuva Semmingsen og Joachim Knop. Tuva Semmingsen kommer fra Norge. Hun er blandt andet uddannet fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun Har medvirket i utallige operaer og koncerter men synger også gerne jazz.

Joachim Knop er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater. Han har sunget opera, operette og musical på stort set alle landets scener, men er også kendt som skuespiller i blandt andet "Drengene fra Skt. Petri" og "Anja og Viktor"-filmene.

Tuva Semmingsen og Joachim Knop danner par privat, men de har sjældent mulighed for det på scenen. Til nytårskoncerten i Ølgod vil de lade kærligheden, både til hinanden og til sangen, strømme ud over scenekanten i form af musical, operette, opera, jazz, lidt pop og folkelige sange, oplyses det i en pressemeddelelse.

Koncerten holdes lørdag 4. januar kl. 15 i Ølgod Hallen. Billetsalget foregår 22., 23. og 29. november i SuperBrugsen i Ølgod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce