Annonce
Ugeavisen Ølgod

Trænerlegende for SIF Ansagers håndboldkvinder stopper

Jens Ole Mathiesen er kendt i især den jyske håndboldverden. Hans viden og engagement er så eftertragtet, at han i dag også sidder i bestyrelsen i Herning-Ikast Håndbold. Arkivfoto: Christer Holte
Cheftræner Jens Ole Mathiesen stopper med udgangen af denne sæson for SIF Ansagers kvinder i 2. division i håndbold. Han fortsætter som sportschef.
Annonce

Ansager/Skovlund: Siden sit 17. år har Jens Ole Mathiesen fra Starup-Tofterup været håndboldtræner, kun afbrudt nogle få gange. Men nu har han selv valgt at stoppe sin trænergerning efter godt ti år som cheftræner for SIF Ansagers håndboldkvinder i 2. division.

- Jeg har bare været fast besluttet på at stoppe, når jeg blev 60 år. Det er nu, siger Jens Ole Mathiesen, der fylder 60 år den 25. januar.

Han gør sæsonen færdig og skal sidste gang i kamp den 29. marts i udeopgøret mod Skanderborg Håndbold. Som han siger, vil han stoppe i tide. Og han vil ikke gøre noget halvt.

- Jeg er elitemenneske, siger Jens Ole Mathiesen, som er kendt som en meget engageret og temperamentsfuld træner, som kunne kyse en hel hal.

Jens Ole Mathiesen slipper dog ikke helt SIF Ansager, da han har sagt ja til at være sportschef. For målet om at komme i 1. division er det samme i fusionsklubben. Han skal blandt andet være med til at ansætte sin afløser, ligesom han får mere tid til arbejdet som bestyrelsesmedlem i Herning-Ikast Håndbold.

Det bliver lidt vemodigt. Det er over 40 år af mit liv. Det er en lykkelig tid med lidt bump på vejen.

Cheftræner Jens Ole Mathiesen, SIF Ansager

Jens Ole Mathiesen på 59 år er ikke altid enig med dommerne, hvorfor han gennem sin over 40-årige trænerkarriere har set rødt en del gange. Det voldsomme temperament står i skærende kontrast, når han deltager på landsholdet i jagtskydning. Da er han kold som et isbjerg. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce