Annonce
Ugeavisen Ølgod

Trodser corona: Ølgods Handelsliv har samme omsætningsniveau som sidste år

Formand for Ølgod Handel og Erhvervs bestyrelse, Martin Fuglsbjerg, glæder sig over den lokale opbakning i butikkerne, der melder om samme omsætning ved denne tid, som sidste år. Det fejres med et cirkustema til Late Night på fredag 28. august. Privatfoto
Formanden for Ølgod Handel og Erhvervs bestyrelse glæder sig over, at det på trods af coronaen og dens begrænsninger er samme omsætning i Ølgods Handelsliv, som der var sidste år ved samme tid.
Annonce

Ølgod: I Ølgods handelsliv går det godt, faktisk langt bedre end forventet i coronatider.

- Vi får i Ølgod Handel og Erhverv (ØHE) langt overvejende positive tilbagemeldinger fra de fleste butikker i byen, der allerede er oppe på den samme omsætning som sidste år, siger formand for bestyrelsen i ØHE Martin Fuglsbjerg og fortsætter:


Vi er tilbage på sporet i Ølgods handelsliv.

Martin Fuglsbjerg


- Vi er tilbage på sporet, og det, tror jeg især, skyldes lokal opbakning hele vejen igennem, så nu fortsætter vi under de begrænsninger, der nu måtte være med at planlægge resten af årets aktiviteter i ØHE, som vi plejer. For eksempel generalforsamlingen der har været udskudt i et halvt år og uddelingen af årets butikspriser, siger han.

Den primære målgruppe til en Late Night i Ølgod er børnefamilier.

- Derfor er der valgt et cirkustema, der spænder vidt, og så tror jeg, noget af det, vi skal kunne i fremtiden, er at omstille os efter forholdene. Vores kunder i Ølgod skal altid føle, at de har mulighed for sikker handel. Så der kommer nok mere onlinehandel og levering af varer, hvis corona blusser op igen. Ellers er det bare en dag af gangen. Vi er optimistiske, siger Martin Fuglsbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce