Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tvillingerne Kurt og Steen har 40 års jubilæum hos Primo Danmark A/S

Kurt Lindhardt og Steen Nissen begyndte begge deres karriere hos Primo på samme dag i 1980. PR-foto
Annonce

Tistrup: Tvillingerne Kurt Lindhardt og Steen Nissen har lørdag den 16. maj 40 års jubilæum hos Primo Danmark A/S i Tistrup.

Tvillingerne Kurt og Steen begyndte begge deres karriere hos Primo på samme dag i 1980. Som fejedrenge på bare 14 år trådte de sammen deres barnesko hos Primo Danmark i Tistrup, hvor begge forældre, Jytte og Arne Nissen, i forvejen var ansatte.

På Primo blev både Steen og Kurt sidenhen beskæftiget som afløsere i extruderingsafdelingen, hvor de lavede forefaldende arbejde og begyndte at passe extruderingslinjer. Drengenes gåpåmod, flair for maskiner og teknisk snilde gjorde, at de begge blev fuldtidsansatte i afdelingen for specialprofiler. Her har de været en vigtig del af en spændende rejse med extrudering af utallige plastprofiler i mange forskellige råvaretyper. Brødrenes store erfaring og viden har ligeledes været afgørende for, at de i årenes løb både har beskæftiget sig som teamledere og indkørere af nye plastprofiler.

Privat nyder Steen, der er gift med Sanne, fritiden med to børn og et par arrige gravhunde. Kurt, der er gift med Trine, nyder ligeledes fritiden med børn og ferier til sydens sol.

Brødrene har gennem alle årene på Primo været vellidte, højt værdsatte og respekteret af deres kollegaer for deres store viden og – ikke mindst - deres hjælpsomhed, ordenssans og altid gode humør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce