Annonce
Ugeavisen Ølgod

Udviklingen i Agerbæk er en fælles sag

Line Berner, borgmesterkandidat for Venstre

Agerbæk er fuld af værdier og potentialer. Jeg håber, byens borgere og kommunen i fælles dialog kan finde løsninger, der kan indfri potentialet og genstarte udviklingen af Agerbæk.

Agerbæk er et oplagt sted at bosætte sig, når man som børnefamilie leder efter et sted, hvor børnene har en hverdag med tryghed, trivsel og leg i fokus. Og efter tiden i Børnehuset er der udsigt til en skolegang i Agerbæk indtil afgangseksamen. Potentialet er stort for at tiltrække familier, der ønsker en tryg og nær barndom i Agerbæk for børnene.

Samtidig har Agerbæk en beliggenhed, der gør det muligt forholdsvis let og hurtigt at komme til en arbejdsplads i vores eller en nabokommune.

Kommunen har sørget for at afsætte midler til udvikling af Agerbæk – både i form af indsatser for bosætning og til flere byggegrunde. Hvis det står til mig, skal vi nu i fællesskab – Agerbæk Sogneforening, Udviklingsråd Helle Øst, Agerbæk Udvikling, og øvrige interesserede borgere i samarbejde med kommunen – skabe handleplaner for, hvordan vi kommer i gang og kommer i mål med den videre udvikling.

Det er en udfordring for den videre udvikling i Agerbæk, at der er forskellige og tilsyneladende modsatrettede interesser for udviklingen. Det er vi nødt til at være i dialog om. For ellers bliver det ikke muligt at forene de forskellige visioner, hensyn og behov.

Hvor længe BaneDanmark har tænkt sig at stå på bremsen for udvikling i Agerbæk ved ingen. Men udvikling og vækst i Agerbæk er en vigtig brik i det samlede puslespil, der har en hel kommune i vækst som billede. Og derfor skal vi i fællesskab træde på speederen. Det kræver, at vi taler sammen og finder fællesmængden i de forskellige løsningsforslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce