Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ulla Troelsen er årets ildsjæl i DGI Sydvest

Årets DGI Sydvest Ildsjæl 2019 blev Ulla Troelsen fra Agerbæk, der på billedet modtager titlen. PR-foto
Ulla Troelsen fra Agerbæk modtog hyldest for sit store, frivillige engagement i arbejdet med petanque. I mere end 25 år har hun trofast og stålfast arbejdet for at udbrede sin idræt.
Annonce

Agerbæk: Årets ildsjæl i DGI Sydvest uddeles til en frivillig, der har ydet en indsats ud over det sædvanlige. Det er en anerkendelse for det arbejde, alle frivillige i DGI Sydvest yder. Hver eneste dag lægger de imponerende energi i at give idrætten i vores område de bedste betingelser.

Det er tredje gang, prisen uddeles, og i år gik hæderen til Ulla Troelsen.

- Ulla er en dedikeret DGI frivillig, og jeg er meget imponeret over hendes store engagement gennem alle årene, fortæller direktør Birthe Kristensen, DGI Sydvest i en pressemeddelelse.

Ulla Troelsen har siddet som formand for petanqueudvalget i 18 år. Hun har formået at sætte et solidt aftryk på sin idræt og altid gjort det med godt humør. I dette efterår har hun efter eget ønske givet pladsen videre som formand, men fortsætter som menig medlem.

Det er de frivillige, som indstiller til denne pris, og Ulla har ikke kun modtaget én indstilling, men mange indstillinger. Nogle af de ord, som går igen i indstillingerne om Ulla, er, at hun altid står til rådighed med hjælp og gode råd, og hun gør det med et stort smil. Og så nævner de, at Ulla er en rigtig god kammerat, konkurrent og medspiller.

Ulla Troelsen har givet mange timer, dage og måneder i frivillighedens tegn. Hun er en frivillig, der altid er gået forrest med faste meninger og holdninger til spillet, men som også har taget aktiv del i at udvikle spillet. Og mest af alt er hun kendt for at spille med sin cowboyhat på. Internt i DGI går hun under navnet Ulla Petanque.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce