Annonce
Ugeavisen Ølgod

Varmeværk starter fjernvarmerørsarbejde i Ansager

Nye fjernvarmerør i gang med at blive lagt i Jelling. Nu er turen kommet til Ansager, hvor arbejdet med at skifte til nye fjernvarmerør sættes i gang den 3. maj. Foto: Leif Baun

Ansager: Et større udskiftningsarbejde af fjernvarmerør i Ansager bliver nu sat i gang.

Efter planen vil Ansager Varmeværk 3. maj begynde arbejdet med at skifte til nye fjernvarmerør på Bakkegårdsvej, Havevej, Præstegårdsvej, Torvet og Østergade.

Arbejdet vil være i gang fra mandag til torsdag hver dag fra kl. 6 morgen til 17 aften, og det forventes at fortsætte til midt i oktober. Undervejs vil det blive nødvendigt at lave afbrydelser i fjernvarmeforsyningen, der typisk vil komme til at ligge i tidsrummet fra kl. 8 til 17.

Annonce

- Vi beklager de gener, som arbejdet må medføre og vil bestræbe os på, at afbrydelserne bliver så få og kortvarige som muligt, skriver Ansager Varmeværk i en erklæring.

Ifølge Ansager Varmeværk vil de nye fjernvarmerør mindske varmetabet. Det vil komme både forbrugere og miljøet til gavn. Samtidig vil størrelsen af rørene blive optimeret i forhold til de nyeste standarder og aktuelle årsforbrug. Det vil kunne give en øget komfort hos forbrugerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Ugeavisen Ølgod

Frustreret Skovlund-forstander i bøn, inden det hele er slut: - Lad os få to normale uger her til sidst

Annonce