Annonce
Ugeavisen Ølgod

Vestjyllandsudstillingen 2020 i Janus

Tistrup: Årets Vestjyllandsudstilling finder sted i Janus Vestjyllands Kunstmuseum fra den 31. oktober 2020 til 17. januar 2021. Det oplyser Janus i en pressemeddelelse.

Vestjyllandsudstillingen har nu 41 år på bagen, og er den eneste regionale kunstner-sammenslutning. I år har sammenslutningen inviteret gæsteudstillerne Freja Niemann Lundrup, René Holm, Lise Buurgård, Frodo Mikkelsen og Tine Bay Lührssen.

Der vil blive eksperimenteret med en anderledes ophængning, som vil give overraskende konstellationer. Desuden er kunstnerne opfordret til at vise nogle af de ting, de har eksperimenteret med, og som de kan stå inde for, men som de normalt ikke udstiller, skriver arrangørerne.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Augustinusfonden, Johan Hoffmann fonden og Varde Kommune. Under udstillingsperioden er der planlagt flere arrangementer.

- Janus – Vestjyllands Kunstmuseum har stor lokal opbakning, og mange frivillige yder et uvurderligt bidrag til at få museet og dets aktiviteter til at fungere, skriver Janus i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Guldkonfirmation i Tistrup

Annonce