Annonce
Ugeavisen Ølgod

Vildt stort: Det regner med penge på parasollen i Gårde

Gårde hiver endnu engang et stort beløb hjem til byen.  Og byen husker at fejre sine sejre. Her repræsenteret af medlemmer fra Gårde Borger- og Beboerforening, Gårde Kultur- og Musikforening, Gårde Idræts- og Skytteforening og  Gårde Havetraktor Le Mans. PR-foto
Med støtte fra Nordea-fonden så opfører foreningerne i Gårde næste år en kæmpe, mobil parasol på 35 kvadratmeter. Pris 98.000 kroner
Annonce

Gårde: Gårde gør det igen. Får penge til en forsat udvikling af den lille by syd for Ølgod. Fra Nordea-fondens, ”Her bor vi-puljen”, modtager Gårde Borger- og Beboerforening på vegne af byen 132.238 kroner. Penge som i vid udstrækning skal bruges på en ny parasol. Men ikke en helt almindelig parasol.

Allan Spicker, der er tovholder på projektet, fortæller, at den dækker et areal på 35 kvadratmeter. Pris 98.000 kroner. Men så er det også med indbygget varme og lys, ligesom der kan sætte sideduge på.

- Den er mobil og kan bruges flere steder. Det er vigtigt, siger Allan Spicker.


Vi oplever en markant stigende interesse fra private, der gerne vil bruge Multihuset og udearealerne.

Allan Spicker, styregruppen i Gårde


En så stor parasol kræver en ret så massiv fod. Så der støbes en fod ved terrassen ved Multihuset, ved grillhytten og ved Gårde Idræts- og Skytteforening. Den nye parasol vil være klar i maj næste år.

- Vi oplever en markant stigende interesse fra private, der gerne vil bruge Multihuset og udearealerne, siger Allan Spicker om baggrunden for projektet.

Annonce

Årets Landsby

Et projekt som skal ses som en del af den rejse, som tog sin begyndelse i 2008 med Multihuset. Siden da er en lind pengestrøm på cirka halvanden million kroner tilført Gårde, som bobler af optimisme og mod til at forandre og tage fat.

Forrige år kunne Gårde titulere sig som Årets Landsby i Varde Kommune. Den havde Årets Forening og var med Rollerock i 2018 med i opløbet om af at vinde ”Fantastiske Fællesskaber”.

- Gårde er en by båret af ildsjæle, der har brugt tusinder af frivillige timer. Så kan det meste lade sig gøre, siger den altid begejstrede Allan Spicker, der sprudler mere end Vesuv i udbrud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce