Annonce
Ugeavisen Ølgod

Vis at du handler lokalt med både mundbind og mulepose

Butiksindehaver Heidi Vestkær og selvstændig grafiker Tine Frølich i Ølgod samarbejder omkring salg af mundbind og muleposer med lokalt islæt. På den måde kan man vise, at man bakker op om sin by, siger Tine Frølich. Privatfoto
Grafiker Tine Frølich har succes med at sælge mundbind og muleposer med Ølgod-tryk. Folk vil gerne vise i en krisetid, at de handler lokalt.
Annonce

Ølgod: Grafiker i Ølgod Tine Frølich designede for et års tid siden en Ølgod-plakat.

- Jeg er tilflytter til Ølgod og følger med i, hvad der foregår i lokalsamfundet, da jeg også er selvstændig i byen med virksomheden Entergrafisk, siger Tine Frølich og tilføjer:

- Derfor lå det lige til højrebenet i en coronatid, eftersom at jeg have designet Ølgodplakaten, også at bruge den på et lokalt mundbind og på en mulepose.

Tine Frølich fra Entergrafisk i Ølgod designede allerede sidste år en Ølgod-plakat, der nu gengives som tryk på mundbind og muleposer, der kan bestilles og købes via Fru Vestkær. Privatfoto

Opbakning fra erhvervsudviklingschefen

Erhvervs- og udviklingschef i Ølgod Kirstine Faber var i første omgang den, der opfordrede Tine Frølich til at gå i gang med projektet.

- Jeg lavede et opslag på facebooksiden 6870 Ølgod for at vejre stemningen, om folk ville være interesseret i at støtte op om mundbindsideen, der ellers kunne blive en bekostelig affære, og det var der heldigvis, siger Tine Frølich.

Støt op om din by og butikslivet med disse to - en mulepose og et mundbind designet af Tine Frølich i Ølgod. Privatfoto
Annonce

Tines hjerte banker lokalt

For Tine Frølich handler det om at komme så langt ud som muligt med budskabet om at støtte lokalt, når der handles.

- Det er ekstra vigtigt, at vi netop i år handler hos de lokale. Derfor kontaktede jeg butiksejer Fru Vestkær, der i forvejen sælger Ølgod-plakaten i sin gårdbutik, for at høre om hun ville sælge både mundbind og mulepose, siger Tina Frølich.


Det er ekstra vigtigt, at vi netop i år handler ekstra meget lokalt.

Tine Frølich


2020 er på alle måder et anderledes år.

- Covid-19 har ændret vores hverdag, det kan alle mærke, derfor er det særlig vigtigt, at vi passer på hinanden i denne underlige tid. Der skal handles lokalt, hvis vi skal beholde vores butiksliv i fremtiden, slutter hun.

Vind et gavekort, når du handler lokalt

Når man køber et Ølgod-mundbind eller -mulepose hos Fru Vestkær, er man med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kroner til en valgfri butik i byen.

Bestillinger på både mundbind og muleposer er væltet ind, og du kan stadig nå at være med på Ølgod-moden ved henvendelse til Fru Vestkær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce