Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til maling af hus eller lejlighed hos din lokale maler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger din dagligstue, dit køkken eller din entré til en opstrammer i form af frisk maling på væggene, i loftet og på det indvendige træværk? Så kan du lige så godt planlægge med at male hele boligen fra kælder til kvist. Der er ingen grund til at nøjes med et enkelt rum – for når først du er i gang, vil du hurtigt kunne se at de øvrige stuer og værelser også trænger.


Sæt god tid af til dit maler projekt

Du skal der ud over regne med at rive mindst en uge ud af din kalender hvis hele boligen skal males indvendig. Det tager nemlig tid at udføre malerarbejde – i hvert fald hvis det skal gøres ordentligt.

Indvendig maling af boligen er et stykke fuldtids arbejde som hurtigt kan gribe om sig. Derfor handler det om at planlægge grundigt, og samtidig være obs på især væggenes beskaffenhed inden du går i gang med at påføre maling.

Det nytter for eksempel ikke noget at male direkte oven på gammelt tapet eller væv. Dette skal først rives ned. Og alene denne opgave kan hurtigt tage et par dage.


Gør dig umage med de indledende øvelser

Hvis du er heldig, er pudset inden under tapetet sundt og i god stand. I så fald skal du blot sørge for at udfylde eventuelle huller efter skruer samt diverse revner og småskrammer med spartelmasse. Herefter skal væggen slibes og vaskes, og der skal påføres primer, som får malingen til at binde bedre.

Hvis revnerne og skrammerne risikerer at skinne igennem malingen, kan det være nødvendigt med opsætning af filt. Og er pudset i en dårlig forfatning skal du ud i en fuldspartling eller anden form for reparation af puds.

Sørger du ikke for at skabe det bedste underlag for malingen opnår du ikke det ønskede resultat, nemlig smukke og ensartede vægge med en lækker overflade. Derfor er det en god idé at planlægge med mange dages fuldtids arbejde når du står for at skulle male boligen indvendig. Og i langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at hyre en dygtig maler til dette formål.


Find den bedste maler nær dig

Hos Malerkanonen kan du altid, uanset hvor i Danmark du bor, finde dygtige og erfarne malere som står klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde. Du kan finde din nærmeste Malerkanonen maler Slagelse eller maler Rødovre via Malerkanonens hjemmeside – klik ind på malerkanonen.dk og læs mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit