Annoncørbetalt indhold

Skru op for julestemningen med 5 hyggelige ting

Julen nærmer sig med alt, hvad den indebærer af julefrokoster, gaver, julemad og julepynt. Er du ikke rigtig kommet i julestemning endnu, så er det måske tid til at finde kassen med juleting frem fra gemmerne. Eller investere i noget nyt til samlingen. Cecilie Selsø, indehaver af Kop & Kande på Østerbrogade 109, anbefaler her fem ting, som med garanti bringer julehyggen ind i hjemmet.

Dette indhold er sponsoreret

1.Sig det med julekugler

”Barnets første jul”, ”Verdens bedste farmor”, ”Verdens bedste bonusdatter”. Det er bare nogle af de mere end 60 forskellige tekster, man kan vælge imellem på Rolsted Copenhagens julekugler.

De smukke røde julekugler kan bruges som en fin lille personlig gave op til jul eller hænges op derhjemme i vindueskarmen, på juletræet eller hvor du ønske at sprede lidt ekstra julestemning.

De fine julekugler fås i rød – mat og blank.

2.Digitalt kalenderlys – i søde nissestager

Et kalenderlys er en hyggelig måde at tælle dagene ned til jul. Desværre sker det, at man glemmer at få pustet lyset ud, så datoen på lyset og kalenderen ikke helt passer sammen. Det slipper man for med Klarborgs LED-kalenderlys ”Tromme Nissen”. Her kan man styre lyset selv og skifte dato med den medfølgende fjernbetjening. Det digitale kalenderlys er lavet i samarbejde med Sirius og kører på AA-batterier, så du kan genbruge det år efter år. Lyset passer til alle Klarborgs søde kalenderstager, der er skabt af kunstneren Etly Klarborg. Stagerne er dekoreret med hendes populære Klarborg-nisser, der er modelleret, så de hver især har et helt personligt udtryk.

3.Gylden juleuro

De smukke, juleuroer fra Georg Jensen er en klassiker i mange hjem og er et blevet et populært samleobjekt. Hvert år siden 1984 er der kommet en ny uro til serien, designet af skiftende kunstnere og altid med julens motiver som inspiration. Årets uro er designet af Sanne Lund Traberg og forestiller en fin gylden iskrystal. Uroen er af messing belagt med 18 karat guld og leveres med julebånd i rød og grøn. Køb den til dig selv eller en der fortjener lidt ekstra julestemning. Uroen er i hvert fald en smuk måde at invitere julen indenfor!

4.Dæk op til klassisk jul

Der er ikke noget hyggeligere end et smukt dækket julebord. Med det riflede stjerne-julestel fra Royal Copenhagen er der dømt ægte gammeldags julestemning. Stellet er dekoreret med klassiske julemotiver som granguirlander, juleklokker, sløjfer og stjerner. Og man behøver ikke at investere i alle delene for at mærke julehyggen brede sig. Et par enkelte kopper kan også give julehumøret et løft. Og så er stellets design så klassisk, at det vil kunne gå i arv generation efter generation.

5.Stemningsfuld adventsstage

Fire lys. Et for hver søndag i advent. Adventsstagen er en fast tradition i mange danske hjem, og er en rigtig stemningsfuld måde at tælle ned til jul. ”Advent” betyder at komme. Og det er netop julens komme og forventninger og forberedelsernes til højtiden, som adventen handler om. Med den smukke, stilfulde Season-lysestage fra Georg Jensen kan man markere adventssøndagene på fineste vis. Lysestagen i mat guld har plads til fire lys. Den kan pyntes med bånd og gran, men er også dekorativ i sig selv. Stagen kan stå på bordet eller gives et hipt præg og hænges op i læderremme lavet særligt til stagen.

Alle produkter kan købes i Kop & Kande-butikkerne.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.