Annoncørbetalt indhold

Tag på juleshopping med et godt formål

Julen er hjerternes tid, og det gælder også i Kop & Kande. Hvert år op til jul samler butikkerne ind til Julemærkehjemmene, som hjælper udsatte børn i Danmark. Når du køber et af butikskædens særligt udvalgte produkter, er du automatisk med til at støtte hjemmenes arbejde.

I februar 2020 kunne Kop & Kande for ottende år i træk overrække en stor check til Julemærkehjemmene. Under julehandlen 2019 indsamlede butikskæden nemlig over 1,3 millioner til det gode formål. Det var næsten dobbelt så meget som i det foregående år.

Julemærkehjemmene har i mere end 100 år hjulpet udsatte børn. I dag er der fem Julemærkehjem i Danmark, hvor børn, der mistrives, bliver tilbudt et 10-ugers ophold. Mange af børnene har mobning, lavt selvværd og ensomhed med i bagagen. Under opholdet er der fokus på skole, trivsel, motion og kost, og der bliver gjort en stor indsats for at styrke fællesskabet mellem børnene. Hvert år får omkring 1000 børn i alderen 7-14 år plads på et af de fem hjem.

Julehjælp

De første Julemærkehjem åbnede i 1912 og var oprindeligt møntet på tuberkuloseramte børn.

I mange år var Julemærkehjemmenes arbejde udelukkende finansieret af salg af Julemærket – deraf navnet - men i dag kommer støtten også gennem andre kanaler. Herunder Kop & Kandes juleindsamling, der gennem de sidste otte år har finansieret 76 børns ophold på hjemmene.

”Det syntes jeg, vi kan være lidt stolte af,” siger Cecilie Selnø. Hun er indehaver af Kop & Kande på Østerbrogade 109, der ligesom kædens øvrige 102 butikker igen er med i årets juleindsamling. Hun er glad for at kunne gøre en forskel. Ikke mindst i den søde juletid, som ikke er lige sød for alle.

”Julens budskab er jo, at man ikke bare skal være sig selv nærmest, men at man skal huske at hjælpe hinanden, og dem som har det svært. Og Julemærkehjemmenehar brug for vores hjælp. Lige nu er der omkring 600 børn, der venter på at få en plads,” siger Cecilie Selnø.

Her er et lille udvalg af Kop & Kande-varer, som du kan købe og samtidig være med i indsamlingen

Søde nissebørn fra Kay Bojesen

Ole og Lise er de nye søde nissebørn i Kay Bojesens tidløse samling af træfigurer. Nissebørnene spreder jule og kan hentes frem til jul år efter år. Figurerne er er 17.5 cm høje og produceret i FSC®-certificeret bøg. De er malet i rød, hvid og er med til at gøre julen ekstra hyggelig. De to nissebørn er inspireret af Kay Bojensens originaldesign. Nisserne kan stå frit eller hvad med at integrere dem i året julelandskab?

Cool borddækning

Stentøj er ultramoderne i disse år, og en skål fra Christian Bitz-serien kan tilføje julebordet et cool twist. F.eks. den smukke salatskål med glasur i varm amber og sort. Skålen er 24 cm i diameter. Brug den til julens risalamande, til en lækker rødkålssalat eller som et duftende frugtfad med mandariner og valnødder. Skålen forhandles kun i Kop & Kande.

Digitalt kalenderlys

Tæl dagene ned til jul med det digitale LED-kalenderlys Tromme Nissen, der er designet af Etly Klarborg. Lyset kan styres med en fjernbetjening, så du selv bestemmer, hvilken dato, lyset brænder på. Lyset passer til alle Klarborgs adventstager, som er dekoreret med Klarborg-seriens søde, personlige nisser.

Køb og støt

Juleindsamlingen ”Køb & Støt” foregår på samme måde i hele Kop & Kande-kæden: En række varer udvælges i samarbejde med kædens leverandører, og hver gang en af disse varer sælges i webshoppen eller kædens fysiske butikker, donerer Kop & Kande en del af salget til Julemærkehjemmene.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.