Annonce
Debat

Ærgerligt med fugleøen

Erik Møller Andersen hæfter sig ved forsidebilledet på den seneste Østerbro Avis, hvor Fugleøen kan ses i Sortedams Sø. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Der var engang, for meget længe siden, at borgere fra hele København valfartede til søerne for at komme tæt på Fugleøen i Sortedams Sø. Bare synet af øen fik vandrerne i højt humør.

Den grønne ø var beboet af hejrer, de meget flotte store langbenede og langnæbede fugle var en fornøjelse at betragte, på øen hvor de havde deres reder men også andre steder på søerne, hvor de ofte var i gang med deres fiskeri.

Thomas Frederiksen, Østerbro Avis, har sat to kæmpebilleder i farve i sin avis onsdag den 25. november - et på forsiden af en løber, der i sprint passerer Fugleøen med stor fart. Det er som om han helst ikke vil se øen, der ser ud som om, den er blevet ramt af en caribisk tyfon. Grå og trist.


Det er som om han helst ikke vil se øen, der ser ud som om, den er blevet ramt af en caribisk tyfon. Grå og trist.


Det andet billede på side 4 i samme avis er også i farve – og med en løber, der også passerer Fugleøen. Heller ikke denne løber - en kvinde ser ud til opdage, at hun passerer noget - tidligere i den københavnske historie - noget ganske særligt. I dag en grim affaldsbunke, noget smadret, bestående at væltede træer. Meget, meget trist at se, hvis man i det hele taget lægger mærke til den, når man løber forbi.

Der var engang, at folk fra hele landet meget gerne ville bo på Sortedammen tæt på den skønne Fugleø.

I dag går rygterne, at beboerne på Sortedam Dosseringen tæt på øen søger væk. Måske søger de mere farverige omgivelser. Hvor er det ærgerligt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Debat

De københavnske familier betaler

Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce