Annonce
Efter hærværk

Ødelagte ruder på metrostation skal nu udskiftes - efter otte måneder

Metroselskabet oplyser, at vinduerne nu bliver udskiftes på Poul Henningsens Plads. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

I marts blev der begået hærværk mod ruderne på de såkaldte glaspyramider på metrostationen Poul Henningsens Plads. Og nu otte måneder senere bliver ruderne udskiftet, oplyser Metroselskabet, måske er det sket, når du læser disse linjer.

På spørgsmålet om hvorfor, at det har taget så lang tid, svarer Metroselskabet, at produktionen og leverancen af nye glas har været vanskeliggjort af corona, og at der også har været ødelagte glas på andre metrostationer, og nu kommer turen så til reparation af glassene på Poul Henningsens Plads, hvor de er ødelagt tre forskellige steder.

Metroselskabet oplyser endvidere, at ovenlyset består af tre meget tykke glasplader, som kan bære mange hundrede kilo – også når det ene glas har revner – så det revnede glas har på intet tidspunkt udgjort nogen fare, forsikrer selskabet om.

I boligforeningen Øbrohus, der ligger lige ved siden af metrostationen, undrer man sig over, at det har taget så lang tid, men det oplyses, at man har bemærket håndværkere omkring glasprismerne på det seneste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rund dag

Et liv med malerpensler og filmstrimler

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Hvilke altaner skal forbydes på Østerbro?

Debat

Pigerne skal med i foreningsidrætten

Annonce