Annonce
Idræt

2150 Nordhavn Løb og Motion drives af fællesskabet – også er der gratis træning

Aktive borgere i ny lokal løbeklub. Foto: 2150 Nordhavn Løb og Motion

Motionsforeningen 2150 Nordhavn Løb og Motion blev stiftet i 2017, da man ønskede at etablere idrætsorienterede foreninger i Nordhavn.

Allerede i 2016 blev Nordhavn IF stiftet, der skulle fungere som en ’paraply-forening’ for alle foreninger i Nordhavn – heriblandt 2150 Nordhavn Løb og Motion. Og flere foreninger som Copenhagen Water og Tri-klubben er blevet stiftet siden.

2150 Nordhavn Løb og Motion er den mindste motionsforening i Nordhavn, men vokser i gennemsnit på ugebasis med en til to medlemmer. I dag har foreningen 100 aktive medlemmer.

Motionsforeningen skal ses som en løbeklub, hvor fællesløb i København vægtes højt, så der også er plads til 'hyggesnakke' under løbet. Der løbes tre til fire gange om ugen i alle distancer – både korte ture på fem kilometer og de lange på 20 kilometer og opefter.

2150 Nordhavn Løb og Motion tilbyder også styrketræning to til tre gange om ugen. Disse træninger finder sted på Konditaget Lüders, hvor der er vægtstænger, kettlebells, elastikker med mere. Dette træningsudstyr er kun for foreninger, der er medlemmer af Nordhavn IF.

Yderligere er der hver lørdag fra klokken 09.30 til 10.30 gratis, funktionel træning for hold op til 20 personer som et tilbud til dem, der ikke kan være medlem af en forening under Nordhavn IF.

For 2150 Nordhavn Løb og Motion er det sociale aspekt altafgørende, men der er plads til ambitiøse løbere, der elsker fart og konkurrence. Som det fremgår af navnet, er motionsforeningen forankret i Nordhavn, men har også medlemmer fra Nordsjælland, Amager og mange fra Østerbro.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce