Annonce
Østerbro

Afstemning på Facebook: Fodbold er mere populært end cykelløb

Hvis man skal vælge, vil et flertal i afstemningen blandt Østerbro Avis‘ læsere på Facebook foretrække EM i fodbold frem for Tour de France. Kampene i Danmark skal spilles i Parken. - Foto: Martin Sørensen
Annonce

To af verdens største sportsbegivenheder EM i fodbold og Tour de France skal for første gang foregå i Danmark og København, og på grund af coronaen er EM flyttet fra 2020, så det ligger tæt på touren i sommeren 2021.

I går blev det meldt ud, at der er plads til begge, hvilket der ellers var sået tvivl om, da de to arrangementer skal slås om opmærksomheden i samme sommer, selvom det ikke foregår på de samme dage.

Mens der stadig var tvivl, spurgte Østerbro Avis læserne på Facebook, hvilket af de to arrangementer, som de ville foretrække, hvis de skulle vælge. Fodbold betegnes ofte som Danmarks nationalsport, og 68 procent af deltagerne stemte da også på EM. De resterende 32 procent ønskede i stedet Tour de France.

EM-kampene skal spilles i Parken med den sidste kamp 30. juni efter planen, og enkeltstarten i Tour de France kører også gennem Østerbro på løbets første etape 2. juli, blandt andet forbi Parken.

En af brugerne på Østerbro Avis‘ Facebookside, Henrik Bellmark skriver:

»Helst begge dele, selvfølgelig!! Men skal jeg vælge, så vælger jeg EM i fodbold. Touren er stor, men EM er størst! Desuden er fodbold vores nationalsport. Det vil samle os meget mere end cykelløbet.«

87 deltog i afstemningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ryparken hører til i Bispebjerg

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce