Annonce
Sundhed

Apoteker vaccinerer mod lungebetændelse igen - også gratis

Sammen med de to apoteker på Østerbrogade er Nordhavn Apotek igen klar til at vaccinere borgere mod lungebetændelse. Vaccinationen vil finde sted onsdage og fredage. Pr-foto

Nordhavn Apotek og de to apoteker på Østerbrogade er atter klar til at vaccinere mod lungebetændelse. Tilbage i oktober 2020 gik vaccinen mod lungebetændelse nemlig i restordre hos Statens Serum Institut, men vaccinen er tilbage på de tre apoteker igen - og klar til brug.

Vaccinen er selvfølgelig for alle, og borgere, der er fyldt 65 år, tilbydes gratis vaccine på de pågældende apoteker. Et lille stik med vaccinen kan beskytte mod lungebetændelse og andre infektioner forårsaget af pneumokok-bakterier.

Det ses som en god idé at blive vaccineret, da en kombination af coronavirus og lungebetændelse kan give alvorlige konsekvenser - specielt for den ældre del af befolkningen.

Det er apotekets specialuddannede personale, der udfører vaccinationen. Man vil have mulighed for at blive vaccineret hver onsdag og fredag på apotekerne. Du behøver ikke at bestille tid.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Debat

Nygårdsvej: Verdens dyreste skilt

Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Annonce