Annonce
Sport

B93 skal spille pokaldrama i Nordsjælland

Jose Okore (th) er oprindelig fra B.93. I 2017 mødte han sin barndomsklub i en pokalkamp som FCK'er i Parken. Tirsdag 8. december kan han møde B.93 igen som AaB'er i en ny pokalkamp. Foto: Christian Midtgaard 
Annonce

B93 skal spille mod superligaholdet AaB i pokalturneringens ottendedelsfinaler. Men kampen bliver ikke spillet på Østerbro Stadion, da den normale hjemmebane typisk droppes mellem november og marts på grund af vejret.

Kampen er blevet rykket til FC Nordsjællands stadion i Farum, der hedder Right to Dream Park, som er en kunstgræsbane. B.93 har ellers spillet på egen kunstgræsbane på Svanemølleanlægget i anden division, men det gør man ikke til en tv-kamp i pokalturneringen.

Andre muligheder var at flytte kampen til Sundby eller Gentofte, men Farum blev betragtet som det bedste sted. B.93 og FC Nordsjælland har i forvejen et samarbejde om talentudvikling.

Kampen er desuden blevet rykket fra 17. december til 8. december.

Det bliver en særlig kamp for en af kampens modstanderne, da Aab har en tidligere B93’er som en af de bærende kræfter - nemlig Jores Okore. Han forlod klubben i ungdomsårene og tog faktisk netop til FC Nordsjælland. Siden har han blandt andet været forbi Aston Villa i England, naboerne fra FC København en halvsæson og spillet otte gange på det danske A-landshold. Han har været i AaB siden 2017.

Der var, grundet covid-19, kun udstedt 300 billetter til salg til pokaldramaet. De blev udsolgt på godt seks timer, og spillerne fra B93 kan derfor se frem til en lille hjemmebanefordel, selvom kampen spilles på Right to Dream Park i Farum - langt fra Østerbro Stadion.

Kampen vises i fjernsynet på Viasat, kampstart er klokken 17.

B.93 har i øvrigt haft et rigtig godt efterår og overvintrer på en andenplads i 2. division gruppe 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Nyt: Hudklinik på Østerbrogade

Det sker

De har leveret sko til løbere i 25 år

Annonce