Annonce
Elevatorprojekt

Begejstrede beboere jubler over etablerede elevatorer

Hans Jørgen Thomsen ser smilende på det nye elevatorprojekt fra tagterrassen, som man nu kan tage elevatoren op til. Foto: PR
Annonce

Det kan være vanskeligt at fare op og ned ad trapper - specielt for ældre, gangbesværede eller børn, der hjemvender fra supermarkedet med indkøbsposer til mor. Derfor er det mere eller mindre blevet populært på Østerbro at etablere elevatorer, som byens borgere har stor glæde af.

I andelsboligforeningen Classensgade 33/Lipkesgade 15-17 har man blandt andet færdiggjort et succesfuldt elevatorprojekt, der både gavner beboerne, men også fremtidssikrer de ældre bygninger:

- Vi har fået en løsning, som alle vores beboere har glæde af. Både dem, der bor nederst og øverst i bygningen, fortæller Hans Jørgen Thomsen, der er beboer i området og tilføjer:

- Helt konkret har projektet betydet, at vi kan blive længere tid i vores boliger. Det er blevet lettere at komme op i lejligheden. Samtidig kan vi nu få besøg af familie og venner, som har det svært med trapperne.

At etablere elevatorer kan være et udfordrende projekt i sig selv, og derfor opfordrer Hans Jørgen Thomsen til at lade sig inspirere af måden, hvorpå de har grebet opgaven an med advokat og byggerådgiver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Havnetunnel: En helt sort idé

Debat

Bedre muligheder for svømmeglade

Annonce