Annonce
Kultur

Bestil din lokale forfatter til døren - og få oplæsning ind ad brevsprækken

Byens Forlag sender lørdag 28. november din lokale forfatter til hjemmedøren, hvor oplæsningen blandt andet kan foregå ind ad brevsprækken. Foto: PR
Annonce

Lørdag 28. november har du mulighed for at bestille din lokale forfatter til hjemmeadressen og få en oplæsning. I løbet af dagen vil forfatteren komme forbi dig og oplæse ind ad brevsprækken. Oplæsningen kan også foregå gennem døråbning eller et vindue.

Det er Byens Forlag, der bringer forfatterne til dørklokken under denne coronatid.

- Underlige tider kalder på pudsige ideer. Derfor synes vi hos Byens Forlag, det er sjovt at lave noget utraditionelt, hvor man skaber et kort og vedkommende møde over bøgerne i den virkelige verden, siger forlægger Thomas Aagaard Skovmand.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme helt tæt på læserne og opleve deres reaktion. Det er en helt unik chance for at stå næsten ansigt til ansigt med læserne, mens de hører bogen. Det oplever man ellers typisk ikke som forfatter, fortæller Østerbro-forfatteren Tage Majland, som i år har udgivet bogen På Grænsen.

Oplæsningen er både for borgere på Østerbro og andre steder i København, og der er flere forfatter at vælge imellem. Der bestilles via forlagets egen hjemmeside. Prisen er 400 kroner inklusiv bog. Aktiviteten finder steder i tidsrummet 10-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Ventetiden er til visioner

Kultur

De unge opførte: En musical om lykke

Kunst

Nyt rockinspireret kunstgalleri

Annonce