Annonce
Østerbro

Billeder af livet

Forfatteren og dramatikeren Michael Svennevig fra Østerbro har gennem ti år stået bag litterære festivaler i København. Arkivfoto

Litterær festival: Det begyndte med litterære gårdhavefester om drømme og visioner hos Dansk PEN i 2007, og voksede til festivaler året efter – for 10 år siden.

Når »Billeder af liv« holdes den kommende tid, er både et blik frem og tilbage – og jubilæet fejres ved at lade 80 stemmer fra nær og fjern klinge gennem byen.

»Det handler om at have modet og lysten til at mødes, for at undgå at vi bliver fremmede for hinanden. Kunsten er det spejl vi gensidigt spejler os i, og vi skal nyde og værdsætte den frihed og det håb det giver at mødes på tværs af forskelle og kultur,« lyder det fra festivalarrangør gennem alle årene østerbroeren Michael Svennevig.

Fem bydele er med, og det foregår i en kolonihaveforening på Amager, i en kirke på Vesterbro, på en café på Østerbro, i et galleri i Vanløse og i en gårdhave på Christianshavn.

Der er mulighed for at møde stemmer og historier, som du måske ikke kender i forvejen, sammen med nogle der er langt mere velkendte.

Mødet med det fremmede, mødet mellem danskere, flygtninge og udlændinge, har været omdrejningspunktet på festivalerne, men siden er det i langt højere grad kommet til at handle om drømme og visioner – og slet og ret om at være menneske. thof

Annonce
Annonce
Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Debat

Tak for hjælpen i teltene

Annonce