Annonce
Kultur

Biograf hylder coronahelte: Kender du en, der fortjener en gratis biograftur?

Når MovieHouse snart slår dørene op igen, er det med en hyldest til de såkaldte coronahelte. På billedet ses ejerne af biografen, Tatjana og Michael Obel. Foto: Dan Møller

Efter flere måneders nedlukning planlægger biografen MovieHouse, der ligger i Tuborg Havn lige ved Experimentarium, en snarlig genåbning. Og det bliver med et brag.

Biografen forærer nemlig 100 billetter væk til en hyldestforestilling, der sætter fokus på dem, som har betydet noget helt særligt under coronanedlukningen. Det er publikum, der bestemmer, hvem der fortjener at blive inviteret gratis i biografen.

Så hvis du kender en, der har gjort en særlig indsats under nedlukningen, kan du skrive et opslag på Facebook eller Instagram, hvor du fortæller, hvem der skal med og hvorfor. Du skal inkludere @MovieHouseHellerup og #coronahelt i opslaget.

Forestillingen løber af stablen torsdag 6. maj - men filmprogrammet er ikke helt på plads endnu. En ting er dog sikkert: Det bliver en velfortjent hyldestforestilling til de mennesker, der har gjort tilværelsen lidt mindre ubærlig under coronanedlukningen.

_

Annonce
Annonce
Byliv

Endelig! Nu åbner Botanisk Have igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Historie

Vin og tobak gennem 100 år

Debat

Så lukker Øbro-Hallen igen igen

Byudvikling

Dysten om det grønne Nordhavn

Debat

Østerbro skal fungere i hverdagen

Annonce