Annonce
Østerbro

Dame satte målrekord med hattrick

Annonce

SUPERLIGA: Denne sommer vendte angriberen Dame N’Doye tilbage til FC København, som han også spillede for i årene 2009-2012.

De første fire kampe efter hjemkomsten scorede han ikke, men i hjemmekampen mod AaB i Superligaen i søndags, beviste den 33-årige angriber, at han stadig har målnæse.

3 mål på 22 minutter blev det til og dermed et vaskeægte hattrick. De tre mål gjorde Dame N’Doye, som er fra Senegal, til den mest scorende i FCK’s historie med 85 mål, et mål mere end brasilianske Cesar Santin, som han spillede mange kampe sammen med i sin første periode i FC København.

De 85 mål er scoret i 155 kampe, hvilket er et ganske pænt gennemsnit.

FC København vandt 4-0 i søndags med Victor Fischer som den sidste målscorer. Det var en kamp, hvor de hårdt prøvede tilskuere i Parken virkelig så hjemmeholdet folde sig smukt ud.

Næste opgave er også hjemme i Parken, nemlig Europa League-kvalifikationskampen mod islandske Stjarnan FC. Her vandt FCK det første opgør på udebane med 0-2 i sidste uge, så det bør være et sikkert videre arrangement i europæisk fodbold frem til næste kvalifiktationsrunde. thof

 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce