Annonce
Miljø

Debat om Fælledparken: Egern rækker poterne frem og erklærer sig åbne for dialog

- Det skal også lige nævnes, at forsidebilledet i Østerbro Avis uge 1 ikke krediterede Fru Yvonne Egern, lyder det her fra Foregern Ivar Egern. Foto: Thomas Frederiksen

Tak for den store og meget interessante artikel i Østerbro Avis fra uge 1 (6. januar 2021), som vi har tygget os igennem. Der er mange af os der synes det er for dårligt at de opsatte faciliteter til os egern i Fælledparkens Egernskov er blevet fjernet.

Vi er også meget skuffede over, at vi som en helt central interessegruppe ikke er blevet inviteret til dialog. Som brugere af egernfaciliteterne (fodersteder, huse og baner) var vi netop ved at finde os til rette, da kommunens folk fjernede anlægget. Vi kunne mærke det stimulerede vores kultur og gruppedynamik.


Annonce

Lad os starte på en frisk; vi egern rækker poten frem og erklærer os åbne for dialog, med ønsket om samarbejde med ovennævnte instanser og frivillige foreninger.


Det er på høje tid at vi kommer ind over dialogen mellem kommunens biologer, Foreningen Østerbro Gadehaver og de frivillige initiativtagere. Det er vores helt klare holdning, at rotterne ikke skal inviteres til samarbejdet.

Vi har kun dårlige erfaringer fra tidligere forsøg på samarbejder med rotterne, som ikke hører til i træerne. Her kan vi blot nævne kuldsejlede fælles initiativer i Østre Anlæg og skandalerne fra Kongens Have omkring den tidligere rotte-boss kaldet Landemærket, som alle kender til.

Men tilbage til Faunabanen, for sagens kerne er at der simpelthen var så mange egern – voksne og unger – som fik glæde af banens udfordringer og stimulerende design. Den er allerede stærkt savnet.

Også fordi vi på Faunabanen var helt frie for de væmmelige løsgående hunde. Næst efter rotter, er de vores værste bekendtskaber. Lad os starte på en frisk; vi egern rækker poten frem og erklærer os åbne for dialog, med ønsket om samarbejde med ovennævnte instanser og frivillige foreninger.

PS: Det skal også lige nævnes, at forsidebilledet i Østerbro Avis uge 1 ikke krediterede Fru Yvonne Egern.

(Foregern Ivar Egern har fået to mennesker til at indsende dette læserindlæg, Østerbro Avis er bekendt med afsenderne ;-))

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce