Annonce
Erhverv

Det kan også ske på en grå novemberdag: Glarmester overrasket af glamour og limousine

Fem frivillige kvinder fra Glitter & Glamour - blandt andet Susanne Damsgaard - overraskede glarmester Daniel Grandjean fra Grand Glarmester i Nordre Frihavnsgade. Foto: Glitter og Glamour
Fem festlige kvinder ankom i lyserød limousine til glarmester i Nordre Frihavnsgade for at hylde hans mod til at starte egen forretning.

Det var noget af en overraskelse, som glarmester Daniel Grandjean fik sig lørdag eftermiddag, da fem kvinder i festligt tøj ankom til ham i forretningen i Nordre Frihavnsgade i en lyserød limousine.

- Ja, det var morsomt, det var en masse søde og seje piger, som pludselig kom ind, fortæller han og erkender, at han blev noget overrumplet.

Hylde iværksættere

Kvinderne ankom til butikken, da de i corona-året 2020 havde besluttet sig for at give nyåbnede forretninger noget mere opmærksomhed, end hvad der ellers ligger lige for. Og de havde så fået øje på Grand Glarmester, som Daniel Grandjeans butik hedder.

- Vi havde spottet den nye butik og tænkte, at det var stærkt gjort, at en ung mand på 37 år turde åbne en butik midt i en coronatid. Det kræver mandsmod, fortæller Susanne Damsgaard, der er en af de i alt otte kvinder, som er med i initiativet.


Vi kunne ikke holde ud at sidde derhjemme, så der skulle ske noget

Daniel Grandjean om at vælge at blive selvstændig, når han og kæresten var hjemsendte


Hun beskriver dem som en god blanding af offentligt ansatte, selvstændige, en journalist og en pensionist fra Københavnsområdet.

Annonce

Skulle ske noget

Efter Daniel Grandjeans første overraskelse havde lagt sig, købte han champagne og chips for at gøre begivenheden endnu mere festlig. Flere andre i Nordre Frihavnsgade opdagede, at noget usædvanligt var i gang og stoppede op for at se, hvad der mon skete.

Daniel Grandjean har haft sin glarmesterforretning i tre måneder og besluttede tidligere i 2020 sig for at starte den sammen med sin kæreste, da de begge var hjemsendt i foråret.

- Vi kunne ikke holde ud at sidde derhjemme, så der skulle ske noget, siger han og supplerer:

- Det har været hårdt, men vi er godt i gang.

Daniel Grandjeans tidligere arbejdsplads prøvede ellers at få ham tilbage i sommer, men der var han så langt fremme med planerne om sin egen forretning, at det ikke var fristende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Østerbro mister igen parkeringspladser

Navne

Bødkers Østerbro: Da vi flyttede fra indre til yderste Østerbro for tre år siden var det en flytning fra sushi og til kinagrill

Byggeri

Kulturcenter er forsinket endnu et år

Annonce