Annonce
Østerbro

Du kan følge de lokale drenge på skærmen: B.93's storkamp på 3+

B93s Jeppe Erenbjerg og Mikkel Mouritz i jubel efter sejren over AaB i december. Onsdag aften venter endnu en superligaklub, nemlig AGF. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

Når B.93  onsdag aften møder AGF i pokalturneringens kvartfinale på udebane, kan kampen følges på tv.

Det er nemlig 3+, der sender den. Den kan naturligvis også tilvælges som en mulighed digitalt på Viaplay. Kampen begynder klokken 20.15.

Det er særdeles uvant for B.93 at spille turneringskamp så tidligt på året, da anden division først begynder til marts.

At B.93 overhovedet skal spille denne kamp mod et superligahold, skyldes den flotte sejr over et andet mandskab fra den bedste række, AaB, i december, som gjorde, at klubben fra Østerbro gik videre i pokalturneringen.

Nu venter aarhusianerne, og muligheden for sensation er blevet mindre denne gang, da opgøret skal spilles over to kampe. Efter kampen i Aarhus, kommer AGF til det sted, som B.93 vælger at have hjemmebane om en måneds tid. Og det er næppe Østerbro Stadion på denne årstid, sidste gang mod AaB blev kampen spillet i Farum.

B.93 har vist lovende takter i træningskampene, og i det hele taget er holdet og træner Thomas Nørgaard i gang med en rigtig god sæson, også i anden division, hvor man overvintrer på en andenplads.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce