Annonce
Erhverv

Du kan give dit input: Årets Østerbrobutik skal kåres

Det har været et udfordrende år for butikslivet på Østerbro, i januar sættes vi pris på forretningslivet ved at kåre Årets Østerbrobutik. I december er det særligt stemningsfuldt at købe ind på Østerbro. Arkivfoto: Michael Paldan
Du kan argumentere for at din favoritbutik skal vinde, og samtidig kan du selv vinde gavekort.
Annonce

Det har været et særdeles udfordrende år for butikkerne på Østerbro, hvor flere har været tvangslukket i flere omgange, og de fleste er det lige nu, som det er tilfældet i det øvrige Danmark.

Annonce

Kvalitet, kundeservice og facader

Gennem 2020 har Østerbro Avis og Danske Bank Østerbro på baggrund af jeres input fundet syv gange Månedens Østerbrobutik, som vi har kåret i løbet af året. Lige netop for i år er det vigtigt med ekstra opmærksomhed på butikslivet, ikke bare til den kommende vinder, men også til de øvrige nominerede, ja alle forretninger i bydelen.

Nu kan du også give input til, hvem der skal være Årets Østerbrobutik og udover æren også modtage 10.000 kroner. Vi lægger vægt på god kvalitet, god kundeservice og flotte facader i gaden, når vi finder en vinder.


Lige netop for i år er det vigtigt med ekstra opmærksomhed på butikslivet, ikke bare til den kommende vinder, men også til de øvrige nominerede, ja alle forretninger i bydelen.


Du skal blot skrive i kommentarfeltet på Facebook, hvem af de syv butikker som, du mener, skal vinde, og eventuelt også hvorfor. Er du ikke på Facebook, kan du skrive til thomas@osterbroliv.dk

Annonce

Gavekort til læsere

Og blandt alle jer som deltager med kommentarer, trækker vi lod om to gavekort med hver 500 kroner, som skal bruges i vinderbutikken.

Det er et udvalg fra Danske Bank og Østerbro Avis, som beslutter, hvem vinderen af Årets Østerbrobutik bliver.

De syv butikker der deltager i finalen er: Odin Fisk, Spaghetti Martelli, Juno the bakery, Paradis Blomsten, Iki Sushi, Park Bio og Lille Irma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østerbro

I har talt: Vi skal skrive om Enigma

Klumme

Sognepræst: Jeg løber ad helvede til

Erhverv

Vinhandler begyndte som købmand

Annonce