Annonce
Bolig

Endnu et kendt mediemenneske flytter væk fra de kendtes vej

Olufsvej er ofte blevet betegnes som kendtes gade, men to kendte er flyttet derfra inden for de senere år, og en tredje er på vej. Foto: RealMæglerne Østerbro
Anders Lund Madsen følger i Lise Rønne og Søren Faulis fodspor og er ifølge boligsiden Boliga på vej væk fra Olufsvej, hvor han har boet i 25 år.
Annonce

Snart kan det være farvel og tak til rækkehuset på Østerbro for den landskendte TV- og radiovært Anders Lund Madsen.

I sidste uge satte den 56-årige mediepersonlighed nemlig sit hjem på den populære Olufsvej til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

For det knap 180 kvadratmeter store hus skal der betales 16,5 millioner kroner – eller hvad der svarer til 89.189 kroner pr. kvadratmeter, men så får man til gengæld også et hjem, der beskrives som ”vaskeægte liebhaveri”.

Huset er til salg hos RealMæglerne Østerbro – og udover at karakterisere adressen som noget af bydelens fineste, fremhæves rosenhaven, kælderen og den ”gennemførte stil” også i salgsmaterialet.

Annonce

Danmarks dyreste

Søger Anders Lund Madsen og familien mod nye villafronter i Danmark, kan værten, der blandt andet har succeser som ”De Sorte Spejdere” og ”Det Nye Talkshow” på CVet, glæde sig over, at han knap nok kan finde dyrere kvadratmeterpriser end i det område, hvor han sælger.

Ifølge helt nye data fra Boliga.dk er Københavns Kommune med en gennemsnitlig salgskvadratmeterpris på knap 44.200 kroner i 2020 nemlig landets næstdyreste sted at købe hus – kun overgået af Gentofte Kommune, hvor der næsten skal betales 10.000 kroner mere for hver eneste kvadratmeter.

Zoomer man yderligere ind hovedstadens forskellige dele, er det netop København Ø, der snupper prisen som det dyreste hus-postnummer. I gennemsnit er en villa på Østerbro således solgt for knap 59.300 kroner pr. kvadratmeter.

Annonce

De kendtes vej

Ifølge Se & Hør har Anders Lund Madsen boet i huset i 25 år. Den forholdsvis lille Olufsvej mellem Øster Allé og Østerbrogade er ofte benævnt som 'de kendtes vej', men inden Anders Lund Madsen er også filminstruktøren Søren Fauli og tv-vært Lise Rønne flyttet fra vejen.

Til gengæld bor operasangeren og skuespilleren Joachim Knopp og tidligere bydelsrådsformand Kjeld Lykke der fortsat - og sikkert også en del andre, som er kendt af flere.

Du kan finde huset på Boliga.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Ventetiden er til visioner

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

De unge opførte: En musical om lykke

Kunst

Nyt rockinspireret kunstgalleri

Debat

Ærgerligt med fugleøen

Annonce