Annonce
Byliv

Et lille lys i coronamørket: Nyt naturområde bliver mere tilgængeligt i Nordhavn

Der er nu sat en port i hegnet til Nordhavnstippen, hvor naturinteresserede har rig mulighed for at opleve søer og naturliv. Pr-foto 
Annonce

Frost og minusgrader står ikke i vejen for flere borgere, der søger ud i byens grønne områder for at nyde den friske luft og opleve det flotte, hvide landskab. Og lige op til vinterferien kommer en glædelig nyhed for de naturinteresserede.

By & Havn har nemlig sat en port i hegnet til Nordhavnstippen i Ydre Nordhavn, hvor der er rig mulighed for at opleve søer og naturliv.

Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, er begejstret for, at Nordhavns grønne områder er på vej.

- Vi mærker en stor interesse fra københavnerne i at få adgang til nye grønne områder i byen. Og derfor er vi selvfølgelig glade for, at vi nu kan tilbyde et naturskønt område til de mange mennesker, der har lyst til at tage på tur og opleve både den bæredygtige byudvikling i Nordhavn, den nye metro og ikke mindst stifte bekendtskab med den fantastiske natur, der er i området tæt på Øresund. Med tiden kommer der endnu flere grønne parker i området, så dette er kun begyndelsen, siger Anne Skovbro.

For By & Havns samarbejdspartnere og en række organisationer har det længe været et ønske at åbne op for Nordhavnstippen. De kan glæde sig over, at naturområdet nu blive mere tilgængeligt.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce