Annonce
Østerbro

Farvel, Østerbro: Komiker og fruen sælger lejligheden

Annonce

Standupkomikeren Nikolaj Stokholm kan for en stund skifte vittigheder fortalt på scener over hele landet ud med foldning af flyttekasser hjemme på stuegulvet.

Den 30-årige komiker har nemlig sammen med sin frue, Isabella, sat parrets fælles lejlighed på Østerbro i København til salg.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Lejligheden er udbudt til salg for 3.695.000 kroner hos Lokalbolig Østerbro, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som et hjem, hvor alt ”fremstår yderst harmonisk”.

Udbuddet kommer samtidig med, at Stokholm ellers skulle have turneret landet rundt med sit næsten udsolgte show ”Turen går til Nikolaj Stokholm”.

Læs også: Luft midt i byen – her er Danmarks vildeste tagterrasser

Annonce

Fire år

Ifølge Boliga.dk's oplysninger har parret boet fire år på adressen, da de købte lejligheden i foråret 2016 for 3.260.000 kroner. Siden har de renoveret de tre værelser med blandt andet nye plankegulve og større badeværelse.

Nikolaj Stokholm blev far til parrets første barn, sønnen Osvald, i februar – og hvis det er mere plads i samme del af København, som den lille nybagte familie er ude efter, skal der graves dybt i pengepungen.

For skal der investeres i en villa – eller måske et rækkehus – som der ligger flere af i det eksklusive Komponistkvarter-nabolag, så lyder den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris i Københavns Ø-postnummer for øjeblikket på svimlende 70.384 kroner pr. kvadratmeter. Det gør 2100 til det dyreste postdistrikt, man for øjeblikket kan købe huse i i Danmark.

Til sammenligning er Stokholms lejlighed udbudt til salg med en kvadratmeterpris, der lyder på 47.400 kroner – hvilket er en anelse under gennemsnittet for ejerlejligheder i København Ø.

Foruden sine egne shows kendes Nikolaj Stokholm blandt andet som karakteren "Øland" i Zulu-serien "Sjit Happens" og fra underholdningsprogrammer som "Klipfiskerne" og "5. Halvleg".

Se Nikolaj Stokholms lejlighed på Boliga.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce