Annonce
Tradition

Fastelavnsfester er aflyst: Men boller vil vi have

Den forholdsvisnye bager på Østerbrogade 'Bagt' har denne guide til folk, der overvejer, om de skal købe en fastelavnsbolle. Foto: Thomas Frederiksen
Annonce

Meget har lukket her i begyndelsen af 2021 på grund af corona-restriktionerne, men bagerne har i hvert fald åbent. Og det benytter mange af os af.

Hvert år op til og under fastelavn sælges der fastelavnsboller, men i år har efterspørgslen ifølge flere medier nået uanede højder. Således har kæden Lagkagehuset oplyst til TV2, at deres salg er steget med 70 procent i forhold til i fjor.

Naturligvis er der ikke de store fastelavnsarrangementer, hvor katten slås af tønden i kirker, i parker, på torve og i forsamlingshuse, men boller kan vi i hvert fald spise.

På Østerbro er der opstået flere nye bagere de sidste par måneder, blandt andet 'Bagt' på Østerbrogade, der simpelthen ude på gaden har en guide til folk, som er fristet af fastelavnsboller. Og gad vide hvad bageren mon anbefaler?

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hæder

Shellhuset, Flammen, Citronen og Hvidstensgruppen: Østerbroere har modtaget national hædersmedalje for film om anden verdenskrig

Debat

En vildere Fælledpark vil gavne byen

Debat

Ydre Østerbrogade er grim og glemt

Annonce