Annonce
Østerbro

Fejrede kærligheden samme sted som for 63 år siden

Annonce

Lulu og Jens-Christian Bernhardt og fandt kærligheden på Østerbro i 1956 og fejrede den igen i 2019 præcis samme sted.

Dette er en lille historie om at finde kærligheden på Østerbro i 1956 og fejre den igen i 2019 præcis samme sted.

Annonce

Studenterfesten i 1956

»14. december 1956 var jeg til fest i Studenterforeningen. Jens-Christian bød mig op til dans, og siden har vi danset sammen,« fortæller Lulu Bernhard Østerbro Avis.

En lidt længere version af kærlighedshistorien er at Lulu og Jens-Christian efter festen sov hos en af deres fælles venner i Lipkesgade.

Lulu glemte bevidst sit grønne tørklæde. Nogle dage senere ringede Jens -Christian til Lulu nogle og sagde at hun havde glemt sit tørklæde. »Jens-Christian sagde til mig, at han skulle tilbage til Horsens (hvor han boede, red), så han havde ikke tid at aflevere det. Og så sagde jeg til ham, kort og kontant - ’så kan du sende det med posten’, også kan du ellers tro at han fik tid til at komme med det,« griner Lulu.

9 måneder efter blev Lulu og Jens-Christian gift, de har fire børn og fejrede diamantbryllup i 2017.

Annonce

Samme sted 63 år senere

Sidste forår passede Lulu og hendes mand deres barnebarn. De spiste i den forbindelse deres frokost på den lille delikatesse forretning Engell og Solovej i Lipkesgade. Engell og Solovej ligger overfor, hvor de mødtes i 1956.

Lulu og Jens Christian fortalte ejerne om deres kærlighedshistorie, og at de gerne ville fejre deres 63 års dag der. Ejerne af cafeen sagde med dets samme ja til at åbne dørene for Lulu og Jens Christian på dagen for deres 63 årsdag 14. december 2019, også det var en lørdag hvor de har lukket.

Annonce

Champagne på køl

Ejerne Rasmus og Jacob af Engell og Solovej lagde champagne på køl, og i lørdag 14 december 2019 var Lulu og Jens-Christian sammen med deres familie dernede for at fejre deres kærlighed det sted, hvor de mødte hinanden i 1956.

Annonce

Helt vildt fantastisk

»Det er helt vildt fantastisk,« siger Lulu Bernhardt, da hun bliver spurgt om hvordan det er at fejre sin 63 års kærlighedsdag samme sted, hvor de mødte hinanden i 1957.

[caption align="aligncenter" width="662"]

Fra venstre ser du Jens-Christian Bernhardt, Anne-Marie Bernhardt (datter), Nanna Bernhardt (datter), Eva Bernhardt (datter) Lulu Bernhardt med Clara Lui (barnebarn), Rasmus Solovej og Jacob Engel. Bemærk Lulus grønne tørklæde, som hun bevidst glemte så Jens Christian skulle kontakte hende igen. FOTO: Privat - Foto: Privat

[/caption]

»Der var flag og champagne, og de ville ikke engang have noget for det. Jeg er bare så glad,« siger Lulu Bernhardt. Østerbro Avis har talt med Rasmus Solovej der er medejer af Engel og Solovej. På spørgsmålet hvordan det kan være at de åbnede dørene for Lulu og Jens-Christian svarer han prompte: »Jacob og jeg syntes bare det var så sød en historie, og selvfølgelig skulle de fejre deres 63 års dag hos os. Det var slet ikke til diskussion.«

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce