Annonce
Østerbro

Forpremiere: Mød Ulrich Thomsen i lokal biograf

Ulrich Thomsen som ambassadøren Henrik Kauffmann i 'Vores mand i Amerika'. Foto: Nimbus Film/SF Studios
Annonce

9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland med krav om øjeblikkelig og betingelsesløs kapitulation.

Regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne.

Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage.

Efter krigen blev Kauffmann kendt for at indgå en aftale med amerikanerne om forsvaret af Grønland. En beslutning som gik imod regeringen i Københavns ønsker og som skabte grundlaget for amerikanske baser i Grønland. Det gik selvsagt ikke stille af.

Henrik Kauffmann levede på alle måder et spændende og afgørende liv. Han er hovedpersonen i den nye film 'Vores mand i Amerika', som har premiere 13. august. Men allerede på tirsdag 4. august kan den opleves i Big Bio i Nordhavn, og ikke nok med det, du kan også møde filmens instruktør Christina Rosendahl og skuespilleren Ulrich Thomsen, som spiller Henrik Kauffmann.

Det sker klokken 20. Men ikke nok med det. Efter mødet med Rosendahl og Thomsen kommer USA-ekspert og folketingsmedlem Mads Fuglede på klokken 20.40, inden filmen går i gang klokken 21.

Køb billetter her:

https://nordhavn.bigbio.dk/movie_details/6103
Annonce
Annonce
Østerbro

Krydstogtskibe til kaj uden passagerer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Træerne på Øster Allé sviner

Østerbro

Så er der mad: Pesto fra Nordhavn

Østerbro

Kunsten har indtaget autoværkstedet

Indre By

Cykler I til skole?

Annonce