Annonce
Østerbro

Forsikringsselskab flytter ind i ikonisk Nordisk Fjer-bygning

Annonce

Efter seks årtier med forskellige adresser i Indre By tager Lærerstandens Brandforsikring nu hul på en ny æra, idet alle virksomhedens medarbejdere i dag flytter ind i den historiske bygning på Amerika Plads, der tidligere har huset Nordisk Fjer og Banedanmark.

Det er lige knap syv måneder siden, at entreprenørvirksomheden NCC fik til opgave at klargøre og renovere den ikoniske bygning, og nu er den altså klar.

Det betyder, at de næsten 770 medarbejdere skal arbejde på samme adresse, og det glæder Anne Mette Toftgaard, der er administrerende direktør i LB Forsikring:

»Vores nye domicil bliver et stærkt fundament for at videreudvikle LB i rammerne af vores nye strategi og værdierne åbenhed og fællesskab i de kommende år,« siger hun.

Det er PensionDanmark, der ejer bygningen, og LB Forsikring lejer sig ind. Bygningen har stået tom siden 2018, hvor Banedanmark flyttede ud.

Det var oprindelig tekstilvirksomheden Nordisk Fjer, som boede i bygningen siden tyverne. Der var tale om en af de mest dramatiske danske erhvervshistorier.

Nordisk Fjer gik i 1991 konkurs under stor mediebevågenhed, blandt andet på grund af firmaets direktørs selvmord, der skete, mens virksomhedens økonomiske tilstand var under opklaring. Firmaets kollaps skyldtes bedrag i milliardklassen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KøbenhavnLIV

Nye mæglere på alléen

Annonce